![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
sNap7 ,mie mi-a spus cineva ca daca mergi cu viteza mare,sa zicem 80-90km/h prin oras pe ploaie si incerci sa crosetezi mai multe masini deodata ai mari sanse sa faci accident ;) ,ce zici?
|
Quote:
Tinand cont de cat de mic e orasul asta si cat de mult timp liber are lumea peste vreo cateva saptamani voi auzi probabil ca aveam 180 km/h, ca m-am dat peste cap de vreo 4 ori, ca am mai lovit vreo 5 masini si ca eu cine stie prin ce spital sunt. Doamne fereste! |
Au, ce facu-si muica :???: :?:
|
Quote:
|
Quote:
Cum spuneam, oras mic, mult timp liber.. |
numa odata se intampla...pe viitor o sa mearga mai prudent..
|
nimeni nimic despre despre accidentul de ieri de la Pestis, cu loganul verde care a gresit drumul si ne-a tinut o ora in trafic pe pod..macar sa intre aici sa isi ceara scuze..unii dintre noi chiar ne grabeam acasa..dar am stat pe drum
:) |
Saracul Logan e praf. L-am vazut si eu ieri cand veneam de la DEVA in parcare la Gelu.
|
Stie cineva ceva despre accidentul de aseara de la Cristur,am inteles ca s-a lasat cu victime ? :rolleyes2
|
Am auzit aseara ca ar fi murit cel din dreapta si ca soferul ar fi ranit grav ...mai mult nu stiu.
|
Accident destul de nasol in Deva, pe str. Mihai Eminescu. Nu stiu circumstantele in care s-a produs, cert e ca o masina era pe trotuar si era plin de salvari si masini de politie.
|
Quote:
|
Aseara eram la Grecu' langa lic 1 si am vazut vro doua ambulante intrand la spital, una dua alta...poate veneau de la accident
|
Quote:
|
Poate la ora aia dormeau cei din presa :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning