Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

ByAlin 04-09-07 22:40

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1080779)
Termin-o cu SEFU ...:rolleyes2 :idea:

:cry: :cry: :cry: bine SEFU:cry: :cry: :cry:

JubliX 05-09-07 23:10

OOOOOO da :D venim venim ;)

johnson 06-09-07 10:01

Nu stiu cum o sa rezolvati problema spatiului in parcarea de la mall, cand aceasta este full tot timpul numai cu clientii, dar e treaba voastra, eu doar ma intrebam de ce nu se face tot la Palatul Culturii

Ali_ump 06-09-07 11:06

Slip-ule o sa incerc sa iti dau un nr aproximativ la sf saptamanii asteia ca sa stii cat de cat ce ai de facut. Stii cum e ca vorbesti cu o sapt inainte si na unu numai poate sa vina....altu nu mai vrea ...dar incerc ;)

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1084429)
Nu stiu cum o sa rezolvati problema spatiului in parcarea de la mall, cand aceasta este full tot timpul numai cu clientii, dar e treaba voastra, eu doar ma intrebam de ce nu se face tot la Palatul Culturii

Sa stii ca e gandita bine cu parcarea de la Mall ...si daca au aranjat totul nu vad de ce ar fi probleme:rolleyes2
Te astept si pe tine la Iasi John ;)

johnson 06-09-07 15:34

nu as putea lipsi la o intalnire old school, e una din pasiunile mele, chiar daca vin cu motorul. Parcarea de la Palat e mult mai mare, asta e diferenta, atata tot

Ali_ump 06-09-07 19:04

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1085150)
nu as putea lipsi la o intalnire old school, e una din pasiunile mele, chiar daca vin cu motorul. Parcarea de la Palat e mult mai mare, asta e diferenta, atata tot

deci sa inteleg ca Porsche-le nu poate fi prezent:cry: pacat ....maybe next time

johnson 07-09-07 09:16

eu as fi bucuros sa fie gata si la anu in primavara, la cum se misca treaba. Cert e ca nu ma grabesc, prefer sa fie asa cum vreau eu, desi la o astfel de intalnire tare mi-ar fi placut sa particip si nu ca spectator

slip 07-09-07 12:02

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1086536)
eu as fi bucuros sa fie gata si la anu in primavara, la cum se misca treaba. Cert e ca nu ma grabesc, prefer sa fie asa cum vreau eu, desi la o astfel de intalnire tare mi-ar fi placut sa particip si nu ca spectator

eh... noi sa fim sanatosi... doar nu au intrat zilele in sac.. :D
o sa facem si la primavara o intalnire de genul asta special pentru tine.. :D
mai am prieteni care sunt in situatia ta.. si nu pot veni cu masinile.. dar trag tare ca macar pana la primavara sa le termine :D

va asteptam si asa..spectatori.. mai facem cunostinta.. mai legam prietenii...colaborari...cine stie ?? ;) pe viitor multe se pot intampla..
numai bine.

johnson 07-09-07 17:50

multumesc multumesc, de venit tot vin, dar m-am saturat sa ma intrebe lumea, in gluma cred, ce caut cu motorul la intalniri de tuning(auto). Desi poate motorul meu e mai tunat decat multe prezente in astfel de ocazii

slip 08-09-07 01:51

am si o veste buna pentru motociclisti.. :D
un bun prieten de-al meu tocmai a vorbit cu presedintele East Side Dogs... si vor veni si motociclistii ;)
o sa fie si chopper-e ..si speeder-e.. deci.. de vazut..aveti ce vedea.. :D
vreme buna sa fie..in rest.. e OK!

va salut

2fast4u_DK 08-09-07 13:44

oo daaaa :D sa fie multe masini si motociclete sa fie ceva de neuitat

NSL_Cartman 09-09-07 18:15

slip, vine si pamfletu` ala ? ca am o surpriza pt el :twisted:

slip 10-09-07 22:58

Quote:

Originally Posted by NSL_Cartman (Post 1090572)
slip, vine si pamfletu` ala ? ca am o surpriza pt el :twisted:

HA :D nu stiu we.. posibil...daca e destul de nesimtit si tupeist... VINE ! :D
oricum ...nu e binevenit si cum l-am prins cu ceva gresit..cum l-am zburat.. :pistoles:

bafta

NSL_Cartman 11-09-07 02:25

cineva o sa se dea cu cauciucu` la/in mall :boogy:
hai ne vedem pe 15. bafta ;)

Ali_ump 13-09-07 12:03

Ultima strigare pentru Iasi ...ii rog pe toti cei care stiu ca merg sigur la Old School Meeting sa confirme aici ...pt ca tre sa stiu un numar aproximativ de masini si persoane;)
Deci ...io unu merg...hai ...urmatorii...

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning