![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
Am Cumparat eleron carbon pe toyota si am dat 400e pe el
Celelalte Masini VolksWagen Este Inca In Camera De Vopsire Si Dupaia Urmeaza Cateva Ore La Cuptor La S14 a fost data jos puntea,arcurile,inaltatoarele si rotile de spate si urmeaza puse cele noi si roti inca nu am cumparat sau cautat o sa ma duc maine dupa ce vine Vw |
Frumoase masini!
Maine cel mai probabil o sa imi vina Setul de drift Ksport Slide Control Drift8).....si am sa ma duc sa-mi iau de la un magazin specializat...un set de frane BREMBO....mai vedem :lol: Daca doreste cineva BMW E30-ul meu.....pm me.....Il dau si la schimb...pentru cine vrea....daca nu....ramane masina mea de zi cu zi :lol: |
1 Attachment(s)
Se vinde BMW E46
Culoare-Negru Are 2 defecte... Motorul il iau eu pentru pisica...Si e lovit in spate.. In rest e impecabil Pret-850E Pentru mai multe detalii PM ME :arrow: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
VANDUT!!!! Jante noi la Mazda :arrow: |
2 Attachment(s)
Am făcut 2 poze la noua achiziție de la R.Equinox. A fost băiat bun și ne-am înțeles la €700.
Acum rămâne să repar bara spate, să îi adaug niște jante și să scot evacuarea că nu îmi place deloc. :x După ce o termin o dau la schimb cu un E46 M3 cabrio. 8) |
2 Attachment(s)
Am terminat body kitu. Maine soseste suspensia Bilstein si cu franele Brembo.
|
Quote:
Arata urat:| Is si prea mari ! |
5 Attachment(s)
Quote:
-Suspensie pe perne de aer completa nou nouta: Air Lift -Jante: Rays 19 | 9.5j -Roof Rack (Inca sunt in dubii, sa il las, sau sa-l dau jos) |
6 Attachment(s)
Quote:
Am dat Skyline-ul + o suma modica ( intre ghilimele :lol: ) pentru asta: 335i,305cp,manuala (adusa din state!) |
1 Attachment(s)
DrifterGT-Cauta repede un motor sa nu mai impingi la ea:))
ebone-Prinde forma..imi place quick_silver2-Jantele mele sunt pe 18 ...cum erau si vechile jante...deci gura mica tigane...iar despre matahala ta....Arata bine...Mafia Style... EDIT-Frumos e90:X Am terminat de modificat suporti pentru motor..la motan....Blogu motor e facut luna...revin cu poze cu el montat ::arrow: |
Quote:
A dracu matahala,numa look-ul ii de ea,in rest 1.6 automata! |
2 Attachment(s)
Quote:
Am amânat puțin reparația barei că am fost ocupat cu montarea motorului. |
Quote:
Nu exista V6 pe BMW in realitate !!! |
E singurul motor BMW de îl am și la descriere este scris V6. Acum poate înțelegi de ce am 'facut-o'.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
- Copyright 2026 4Tuning