Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Club Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/2894-club-dacia.html)

Stoxy_69 26-06-08 01:13

Re: CLUB DACIA

asa e ai dreptate. eu nu ma pricep bine la mecanica asta e adevarat eu mai mult ma axez pe muzica

joshua 27-07-08 21:46

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1613340)
ai ceva modificat la masina sa fie demna de asa ceva!?
poti alege varianta altora....faci rost de un parasolar si il pui! ;)

mie greata de voi care in loc sa tineti steagul sus cu dacia va puneti motoare de renault turbo si cica am dat cu dacia mea calibre si bmw2.5 si mai spuneti ca sunteti in club dacia mai bine spuneti renault
SGM razi acum de alti care tin inca cu dacia pana la moarte.Nu uita cine tea ridicat la gradul care esti acum!!

mikkai 27-07-08 22:34

Quote:

Originally Posted by joshua (Post 1665410)
mie greata de voi care in loc sa tineti steagul sus cu dacia va puneti motoare de renault turbo si cica am dat cu dacia mea calibre si bmw2.5 si mai spuneti ca sunteti in club dacia mai bine spuneti renault
SGM razi acum de alti care tin inca cu dacia pana la moarte.Nu uita cine tea ridicat la gradul care esti acum!!

motoare turbo etc.Nu uita ca Dacia este de fapt un Renault 12 cu alta sigla si de calitate inferioara.Si motorul ala antic,care s-a fabricat pana in 2004 pentru ca romanii nu au dezvoltat vreun propulsor propriu de la 0 pentru productia de serie (doar derivatii) este tot RENAULT.Deci ce mi-e alpine ce mi-e gtt ce mi-e motorul original.Doar diferenta de putere care conteaza cel mai mult.
Simte-te tu bine cu 55 de cp pana la mare sau la un drum in afara orasului ca eu nu prea ma simt.

joshua 28-07-08 02:01

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 1665491)
motoare turbo etc.Nu uita ca Dacia este de fapt un Renault 12 cu alta sigla si de calitate inferioara.Si motorul ala antic,care s-a fabricat pana in 2004 pentru ca romanii nu au dezvoltat vreun propulsor propriu de la 0 pentru productia de serie (doar derivatii) este tot RENAULT.Deci ce mi-e alpine ce mi-e gtt ce mi-e motorul original.Doar diferenta de putere care conteaza cel mai mult.
Simte-te tu bine cu 55 de cp pana la mare sau la un drum in afara orasului ca eu nu prea ma simt.

Zimi si mie te rog cine a scos primul motorul care a fost pe berline pana in 2000 .Renaultul sau dacia.eu sunt de parere ca dacia si asta a fost cam prin 1978 pe 1100 din cate stiu eu

B 89 WRC 28-07-08 02:34

cum le stiu unii pe toate dar defapt vorbesc in plus un fel de aplaudici

UniculSGM 28-07-08 10:19

Quote:

Originally Posted by joshua (Post 1665410)

Eu am ras de cei care isi bateau joc de masinile lor de cand mergeam cu masina Primariei, anume de vechea generatie oua kinder pe antena si vulturi pe capota, transpusa in prezent in generatia eleroane si spoilere oribile, motor dat pe ulei de ramane in spate traiectoria, capace cu spinners, stickere cu BOSS. Nu am ras vreodata de un pasionat care a facut ceva cu gust, deci vorbesti sa nu adormi.

Asa ca o sa rad in continuare de aceste specimene de care e plin forumul asta!

joshua 28-07-08 11:32

Quote:

Originally Posted by UniculSGM (Post 1665943)
Eu am ras de cei care isi bateau joc de masinile lor de cand mergeam cu masina Primariei, anume de vechea generatie oua kinder pe antena si vulturi pe capota, transpusa in prezent in generatia eleroane si spoilere oribile, motor dat pe ulei de ramane in spate traiectoria, capace cu spinners, stickere cu BOSS. Nu am ras vreodata de un pasionat care a facut ceva cu gust, deci vorbesti sa nu adormi.

Asa ca o sa rad in continuare de aceste specimene de care e plin forumul asta!

tu nici nu ar mai trebui sa vb fiinca si asa ai trecut la bmw nu stiu de ce mai razi.
cei de pe 4 tuning sunt de vina ca ia lasat de la inceput sa isi faca topic

joshua 28-07-08 11:33

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1665767)
cum le stiu unii pe toate dar defapt vorbesc in plus un fel de aplaudici

imi spui si mie unde ai participat cu masina ta fiinca participant de curse nu te-am vazut.Inafara de expozitie care a fost de prost gust si nu aveai ce sa vezi

apline5 28-07-08 11:45

Quote:

Originally Posted by joshua (Post 1665745)
Zimi si mie te rog cine a scos primul motorul care a fost pe berline pana in 2000 .Renaultul sau dacia.eu sunt de parere ca dacia si asta a fost cam prin 1978 pe 1100 din cate stiu eu

n-a SCOS nimeni motoru , in 78 1100-a era de mult fumata si productia inchisa...
dacia 1100 a inceput sa se fabrice in 68 si 1300-le in 69 deci care pe care ? moment in care ele ieseau din fabrica cu TOTUL frantuzesc mai putin scrisul de bord,portbagaj si stema de pe grila din fata

in legatura cu participarea wrc-ului la curse ,cred ca ai face bine sa deschizi ochii ,wrc-ul fiiind prezent de f multe ori la evenimente organizate

UniculSGM 28-07-08 15:12

Quote:

Originally Posted by joshua (Post 1666061)
imi spui si mie unde ai participat cu masina ta fiinca participant de curse nu te-am vazut.Inafara de expozitie care a fost de prost gust si nu aveai ce sa vezi

Cucule, i-a vezi aici https://www.youtube.com/watch?v=qinoOFQsgUk

Si daca vrei sa te informezi intreaba cunoscatorii nu tastaturistii,sau dai o simpla cautare pe www.youtube.com . Cati au auzit de WRC si cati au auzit de tine? Pe la curse asa, sa zicem ;)

Si ca raspuns la postul tau de mai sus, adresat mine, Eu rad de cine vreau ,cand vreau, daca e cazul. E vina mea ca unii sunt lipsiti de gust? Mie chiar imi plac, fara ei viata ar fi mai trista. Gandirea ta e copilareasca. Fiecare are dreptul la o opimie, indiferent daca detine sau nu vreo masina.

morcov_ssl 28-07-08 16:11

Quote:

Originally Posted by joshua (Post 1666061)

ia sa vedem zmeule cu ce te lauzi tu ? cu ce masina ai participat si u macar la vreo expozitie........k din cate am vazut ai vrut sa iei taxiu ala galben...... poune si u poze cu motoru ala de dacie dus la maxim si fiabilitate 0 care il ai p masina ta...... zmeule...... de unde dreaq crez k am inceput noi de la ce motoare? de la parlitele alea de dacie care nu sunt bune nici macar la fier vechi..... te rugam frumos sa ne demonstrezi tu teoria ta cu motoru de dacie pus innaintea celor de la renault..... si mai pune un film sau poze de la expozitie sau de la curse cu tine si cu masina ta sa vedem ce zace in tine..............

deniel 28-07-08 20:39

2 Attachment(s)
Pot sa vin si eu cu masina mea la o intalnire? la motor nu am modificari doar putin la estetica, engel eyes si arcuri taiate la maxim dar vreau sa cunosc si eu lume noua mai aud o parere un lucru nou ceva ???

mikkai 29-07-08 18:27

Quote:

Originally Posted by joshua (Post 1665745)

Nu stii nimic.Alpine5 ti-a explicat cum sta treaba.Mai bine TU nu mai vorbi de pasiunea pentru Dacia ca nici macar nu ai bunul simt sa te documentezi inainte sa vorbesti.Si amaratii aia de la renault,taraturile alea,mai aveau inca multe modele de care probabil n-ai auzit care au avut motorul ala "inventat de dacia prin 78 pe 1100" AL LOR care era cumparat cu totu de la francezi.Destul de ciudat nu?

ozn_yakuza 05-08-08 02:09

ce bara de torsiunesa pun la o berlina pe spate?sau sa ii pun 2 bare si nu prea stiu cum sa le pun,ma poti lumina?

marian12_2004 11-08-08 01:48

lumeee ajutatimaa sa imi pun si eu daciuca mea din 96 pe forum-ul dacia club ca nu stiu cum trimitetimi un mail pa adresa [email protected] o am deja tuning ... multumiri anticipate

All times are GMT +2. The time now is 01:48.

- Copyright 2026 4Tuning