![]() |
Re: CLUB DACIA
asa e ai dreptate. eu nu ma pricep bine la mecanica asta e adevarat eu mai mult ma axez pe muzica
|
Quote:
SGM razi acum de alti care tin inca cu dacia pana la moarte.Nu uita cine tea ridicat la gradul care esti acum!! |
Quote:
Simte-te tu bine cu 55 de cp pana la mare sau la un drum in afara orasului ca eu nu prea ma simt. |
Quote:
|
cum le stiu unii pe toate dar defapt vorbesc in plus un fel de aplaudici
|
Quote:
Asa ca o sa rad in continuare de aceste specimene de care e plin forumul asta! |
Quote:
cei de pe 4 tuning sunt de vina ca ia lasat de la inceput sa isi faca topic |
Quote:
|
Quote:
dacia 1100 a inceput sa se fabrice in 68 si 1300-le in 69 deci care pe care ? moment in care ele ieseau din fabrica cu TOTUL frantuzesc mai putin scrisul de bord,portbagaj si stema de pe grila din fata in legatura cu participarea wrc-ului la curse ,cred ca ai face bine sa deschizi ochii ,wrc-ul fiiind prezent de f multe ori la evenimente organizate |
Quote:
Si daca vrei sa te informezi intreaba cunoscatorii nu tastaturistii,sau dai o simpla cautare pe www.youtube.com . Cati au auzit de WRC si cati au auzit de tine? Pe la curse asa, sa zicem ;) Si ca raspuns la postul tau de mai sus, adresat mine, Eu rad de cine vreau ,cand vreau, daca e cazul. E vina mea ca unii sunt lipsiti de gust? Mie chiar imi plac, fara ei viata ar fi mai trista. Gandirea ta e copilareasca. Fiecare are dreptul la o opimie, indiferent daca detine sau nu vreo masina. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pot sa vin si eu cu masina mea la o intalnire? la motor nu am modificari doar putin la estetica, engel eyes si arcuri taiate la maxim dar vreau sa cunosc si eu lume noua mai aud o parere un lucru nou ceva ???
|
Quote:
|
ce bara de torsiunesa pun la o berlina pe spate?sau sa ii pun 2 bare si nu prea stiu cum sa le pun,ma poti lumina?
|
lumeee ajutatimaa sa imi pun si eu daciuca mea din 96 pe forum-ul dacia club ca nu stiu cum trimitetimi un mail pa adresa [email protected] o am deja tuning ... multumiri anticipate
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning