Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

dog99 25-10-08 19:47

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

frumoasa rau macheta;)

BTL-gordini 25-10-08 23:51

9 Attachment(s)
Florine lasa prostiile;),ca apuci pe ochii celor din centru si apoi nu mai ai pace,cine e gagiul cu care ai dat?:?:
Ms Shorty,chiar am rabdare si cum ai zis si u ,tipicar de meserie:D.
Astazi am definitivat si operatiunea scaunele 1300 originale:lol:,bineteles am fost ajutat de CAT,si totul a iesit f.bine.V-am pus niste poze, si intr-una dintre ele se vede un scaun fata care a fost reconditionat fata de cel cum l-am luat:D:D.Si 2 poze cu Litlle BTL-ica:lol::lol::D

CED 26-10-08 00:07

1 Attachment(s)
poza cu BTL si BTL-ica e absolut mortala - de poster

Sirius 26-10-08 00:32

oauuu, se vede ca macheta e perfect identica cu masina adevarata!
pana si dungile sunt puse stramb!

CED 26-10-08 09:22

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 1827203)
oauuu, se vede ca macheta e perfect identica cu masina adevarata!
pana si dungile sunt puse stramb!

foarte finutz si elegant - probabil crezi ca ai facut o constatare inteligenta !!! - sau sa fie rautate pura??? (asta era ironie in stilul tau)

bolidu' 26-10-08 09:44

BTL-ule fara suparare dar miniBTL-ul nu este o macheta foarte rausita,daca ar fii aratat ca masina adevarata era mult mai frumoasa! de ce nu ai luat o macheta mai mare pe care sa o modifici?

adi.schumi_tm 26-10-08 12:18

Inca o treaba buna facuta la masinutza...bravo

RobertRFG 26-10-08 19:27

hai mah iulica nu fii asa rau.....
masina arata chiar bine adica btl senior si la macheta trebuia un pic mai multa atentie dar oricum arata bine
cum a zis si bolidu trebuia sa iei o macheta mai mare....

BTL-gordini 26-10-08 20:09

oricum va multumesc tuturor pt.parerile spuse,si fiecare e liber sa-si exprime parerea.Macheta am primit-o de la un prieten f.bun mi-a adus-o din Italia cadou si la dimensiunile la care este e c-am greu de lucrat la ea,oricum in realitate arata altfel.Macheta mare de 1:18 exact portocalie este de cumparat la mine la reprezentanta intr-un catalog cu accesorii renault,dar nu este nicunde pe stoc in Romania.

Nastase Bogdan 26-10-08 21:02

Arata f bine scaunele si bancheta asa orginale,dau f bine pe masina,insa ai sa vezi ce dureri de spate iti vor produce scaunele alea..au pozitie inalta,ioc sprijin lateral si lipsa tetiera..:rolleyes2

Un plus la aspect,dar zic eu un mare minus la confortul soferului..insa tu o sa ne poti spune cel mai bine cum te simti in ele:-)

BTL-gordini 27-10-08 09:03

Asa e Bogdane,stau mai la inaltime:D,momentan nu ma plang de ele,si nu ma voi plange doarece BTL-ul are scaunele lui originale ;)si asta e important pt.mine.:lol:

BTL-gordini 29-10-08 07:34

Se pare ca mersul des pe la dezmebrari a fost cu succes in achizitionarea unei grile de aer:D cu tot cu stropitorile originale cele cromate si de aceeasi culoare,cautam demult asa ceva,deoarece cea de pe BTL era gaurita si avea aspect naspa.Acum am pus-o pe masina si arata altfel;),se putea revospii si reconditiona ceva veche,dar culoarea nu se mai nimerea de nici un fel.O sa pun si poze .doar ca era noapte si nu aratau bine:rolleyes2

flocea_ro_ab 29-10-08 11:30

deci.. capota e indoita din cauza ca... o fost lovita si aripa fata dreapta e de cn2 sau 3. si e mai mare... portbabaju ala l-am pus ca dimineata meregeam la tara si trebuia sa duc ceva :D.. @btl gagiu e un tip din ampoi 3 de treaba, are 1.4. ii merge asa fain..

EVenelinno 29-10-08 12:15

da flo il stiu si eu pe gino, prin cate nu o trecut saraca lui daciuca :)))) da o facuto faina acum, trage de rupe pamantu pt un 1.4.

flocea_ro_ab 29-10-08 12:46

Quote:

Originally Posted by EVenelinno (Post 1833005)
da flo il stiu si eu pe gino, prin cate nu o trecut saraca lui daciuca :)))) da o facuto faina acum, trage de rupe pamantu pt un 1.4.

ce i-o facut?

All times are GMT +2. The time now is 23:36.

- Copyright 2026 4Tuning