![]() |
re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom
as ruga un moderator daca poate sa schimbe titlul threadului. la "dacia berlina 1300 1.6 turbo 4x4 "
|
9 Attachment(s)
munca merge.....
|
Se munceste incet da bine
|
Foarte foarte frumos :D felicitari
Ai folosit tunelu de 18 turbo 4x4? Ca vad ca apar si niste suporti origininali acolo Cardanul l-ai mai scurtat? Ma surprinde ca mergi pe fata cu flanse... de ce nu optezi pentru o trecere in 4 prezoane mai sigura si niste discuri o idee mai mari decat ce ai acum Bafta in continuare |
da.tunelul e de pe un r18 4x4. Asa stiu sigur ca va iesi bine.O fost ceva mai greu pana o iesit pozitia lui in podea.dr baiatul tinichigiu s-odescurcat bine dupa parerea mea.De pozitia tunellui depinde timoneria, maneta ce cupleaza 4x4. si prinderea cardanului de ea....referitor la discuri,am sa trec candva si la mai mari.Le am de ani de zile.Franele fata sunt de pe un r17 coupe.ventilate.De ce as scapa intradevar este trecerea de la 3 la 4.
|
Salut , tot respectu pentru ce incerci sa faci dintr-o dacie , e cu siguranta un proiect de urmarit , succes
|
sunt curios cum o sa functioneze gardanul, ma refer daca o sa aiba bataie.
La dacie am avut probleme si cu cele noi |
primu' pe lista daca dai ventilatele :D
|
Quote:
Npeti sper sa ajung sa-ti fac o vizita cand e gata masina . |
O sa mai dureze ceva pana va fi gata. Zilele astea o iau de la tinichigerie, urmeaza a fi curatata bine,data cu grund si antifonare. Dupa la vopsit cu ea.
|
am adus baba acasa. Maine incepe curatenea,grunduiera si antifonarea.
|
14 Attachment(s)
am curatat tot interiorul de antifonul vechi ( pe unde era crapat.) s-o dat cu grund de zinc peste tot unde era tabla expusa. Pe urma o mana de grund si antifon. Urmeaza suportii spate de la cutie, pe urma rasturnata, facuta pe si pe sub.mai e muuuult de lucru...
|
5 Attachment(s)
cateva poze de azi.
|
Quote:
|
Interesante suporturile alea care vin în locul roţii şi vă permite să rabataţi maşina.
Ai mai multe poze cu drăciile alea? :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2026 4Tuning