![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
acum seara pe alecsandri era un accident. un peugeot 206 cobora iar dinspre petrom cred ca a iesit un logan (taxi) fara sa se asigure. fara poze.:cry:
|
si eu ieri de dimineata intru la magazin in cristian si cand ies poc raman fara oglinda stanga :D mda astia cu tiru circula de parca sunt pe autoband :) mergi la politie stai 2 ore declaratie ala facea pe prostu dar pana la urma mia dat asigurarea dar acuma eu umblu iarasi de nebun :(
|
Quote:
|
A fost un accident sambata la intrare in Brasov dinspre Covasna o solenza a intrat intr-un golf 3 (cred) pe podul de dupa chichis
|
si vineri dimineata a fost accident pe drumu de harman cam pe la jumate.din ce am vazut era un Opel Vectra A iesit pe camp , cred ca rostogolit da nu era avariat foarte tare , un logan rosu , o dacie 1300 iesita pe camp(cred ca tot de la accidentu ala era cu toate ca arata de parca acolo ar fi stat cam jumate de secol) , si inca o masina galbena care n-am vazut-o prea bine ca era totusi 8dim si eram chiaun la ora aia.stie cineva mai multe?
|
|
nahspa de tot:(
|
Renault Megane albastru apartinand RTB Club, rasturnat azi pe drumul intre Brasov si Lunca Calnicului.
|
Va rog frumos, pe cei pe care ii cunoastem si sunt membrii ai comunitatii 4 tuning, sa ii lasam sa posteze singuri date despre evenimentul patit,daca doresc! Va rog nu mai postati aiurea si despre ceea ce nu va priveste personal... ca nu este nici o bucurie pentru nimeni cand are un accident!
Numai bine! |
ups...scuze ! vorbea vinu' in locul meu aseara:oops: delete post..mersi mult
|
aseara pe calea bucuresti pe la 3 dimineata...5 masini implicate ! un mercedes(stanga varza ...daca treceti pe calea bucuresti la casa auto o sa`l vedeti e unu' alb) , o laguna,un seat ibiza,un peugeot 206...mai era ceva da' nu mai stiu sigur ce masina ca era si aia prin boscheti aruncata
|
2 Attachment(s)
pozele
|
Au! Urat de tot.
|
Au iesit baiatii de la Blue Sensation. sa na..sa urcat Jack la cap.
|
Era ieri in curba de la Fartec , cum vii de la stadion spre grivitei o masina urcata pe stalp , defapt intre stalp si gard.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning