Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

Alex-Rahova 14-09-07 11:34

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1099101)
noi avem o masina a noastra... e un A4...knd l`am cunoscut avea opel Vectra B.... si in zile rele ne`am plimbat si cu solenza..... si pe jos :D:D:D si kiar dk ar fi sa nu avem, masina asta....NO PROBLEM..... gasim ce s afacem ;) si avem masina nu doar pt plimbari , figuri si alte alea....;) sunt multe chestii la mijloc in relatia noastra...si de asta spun k nu conteaza ... dk are masina , pegas sau trotineta;) e al meu asa cum e :D:D:D si nu`mi treb altcineva sau altceva....si cu 73876346 de masini;)

nu cred ca mai esti nevoita sa raspunzi cuiva la intrebarea " Daca conteaza masina pentru tine sau nu ?! "....
se subintelege totul din ceea ce ai postat tu.. nu e nevoie de o explicatie clara..
dar, totusi.. de ce ai folosit o astfel de exprimare a sentimentelor, referitoare la solenza.. sa stii , ca nici A4 ala " al vostru " nu e mare scula de masina.. si la fel cum si tu te plangi ca te-ai plimbat cu solenza, poate si altele care si-au dat curul jos din serie 7 si S-klasse.. se plang de zilele rele petrecute in A4

Mustang 14-09-07 11:34

Aha.
Si daca prietenul tau vine intr-un cazan de Dacie 1310 si iti zice sa mergeti cu ea pe bulevard.
Ce o sa ii zici ? Ca accepti ? Sau ca mai bine mergeti pe jos ?

Sasha_z 14-09-07 11:35

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1099586)
Aha.
Si daca prietenul tau vine intr-un cazan de Dacie 1310 si iti zice sa mergeti cu ea pe bulevard.
Ce o sa ii zici ? Ca accepti ? Sau ca mai bine mergeti pe jos ?

pai de ce sa nu accept???

Mustang 14-09-07 11:36

Poate iti scade Rangul prin oras. :D

Sasha_z 14-09-07 11:39

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1099593)
Poate iti scade Rangul prin oras. :D

:blahblah: :blahblah:

Anka Blonda 14-09-07 12:55

mai conteaza pt o femeie si ce masina conduce barbatul de langa pt ca e normal sa te simtzi prost si inconfortabil intr'o cazatura de masina....si domnisoarele care zic ca nu conteaza...noi stim mai bn:))) oricum...eo una prefer...sa merg cu un taxy decat cu o masina care nu imi place....si sunt sincera nu'mi place sa mint

Mustang 14-09-07 12:57

Si ai nota 10 pentru asta. :D
Nu critic femeia care recunoaste.
Dar nici femeia care se da tipa linistita, care spune ca o doare la bascheti de masina tipului.

Oricum ... daca ar fi sa vezi 2 tipi in masini diferite ... stiti povestea
Daca nu ... cautati mai in spate.

giubau_v8 14-09-07 12:59

Quote:

Originally Posted by Anka Blonda (Post 1099750)
mai conteaza pt o femeie si ce masina conduce barbatul de langa pt ca e normal sa te simtzi prost si inconfortabil intr'o cazatura de masina....si domnisoarele care zic ca nu conteaza...noi stim mai bn:))) oricum...eo una prefer...sa merg cu un taxy decat cu o masina care nu imi place....si sunt sincera nu'mi place sa mint

un strop de sinceritate..respect...
persoanele ca tine...crecute in puf si nascute in mertz..astea sunt fitze..o masina e doar un mijloc de transport...decat sa mergi prin ploaie mai bine mergi cu o cazatura..macar nu te ploua nu?:)))

Sasha_z 14-09-07 13:02

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1099767)
un strop de sinceritate..respect...
persoanele ca tine...crecute in puf si nascute in mertz..astea sunt fitze..o masina e doar un mijloc de transport...decat sa mergi prin ploaie mai bine mergi cu o cazatura..macar nu te ploua nu?:)))

pai si daca e o cazatura si ploua prin ea????? :oops:

Anka Blonda 14-09-07 13:07

decat sa merg cu o cazatura draga tzi'am zis iau un taxy sau troleu:)))...si daca am fost crescuta in puf asta e soarta...resect pt cine ma crescut...acum na fiecare dupa posibilitatzi....si priveste partea buna macar sunt sincera..:))

giubau_v8 14-09-07 13:08

daca e o cazatura si ploua prin ea nici tu..posesorul..nu cred ca ai mai merge cu ea..decat la o mare nevoie;)..in nici un caz sa iesi cu prietena la un suc in oras;)...in dacia mea mai picura asa;)), da nuuda pe nimeni si asta e cel mai important:))))

esti sincera si asta e de apreciat;)
da cand nu o sa ai bani de taxi ce o sa faci?:?:..poate te indragostesti de un baiat care nu prea are bani..iti dai seama in ce situatie o sa il pui pe el?:?:

Sasha_z 14-09-07 13:10

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1099812)
daca e o cazatura si ploua prin ea nici tu..posesorul..nu cred ca ai mai merge cu ea..decat la o mare nevoie;)..in nici un caz sa iesi cu prietena la un suc in oras;)...in dacia mea mai picura asa;)), da nuuda pe nimeni si asta e cel mai important:))))

esti sincera si asta e de apreciat;)
da cand nu o sa ai bani de taxi ce o sa faci?:?:

merge cu troleu fara bilet =))))))))))))))))))))))))

Anka Blonda 14-09-07 13:13

in primu rand nu cred sa nu am vreodata bani de taxi ...si daca nu as avea...m'as ruga de tata sa ma duca unde am nevoie sau cu troleu fara bilet:)))

Sasha_z 14-09-07 13:14

time out... deci pt Blonda conteaza ce masina conduc barbatii :D:D:D

Mustang 14-09-07 13:36

O apreciez ca recunoaste. ;)
Si nu zice ca nu conteaza in spatele tastaturii, dar in viata reala sa fuga de orice masina care nu ii convine.

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning