![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
Quote:
|
Peste cateva zile o sa cada o mare bomba pe topicul asta :D:D
|
Indicii, ceva ?!
|
Quote:
|
Quote:
Gata le-a luat :lol: Cred că sunt eu mai nerăbdător ca tine :X ! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Sunt superbe jantele, o sa le puna cineva pe masina pentru 1-2 poze măcar ? Să le stăpānești sănătos ! Baftă ! |
Quote:
Multumesc de urari :P De pus , cred ca o sa le puna Motzu la el asa sa ne dam seama cat de cat , pe amea nu inca ,,,,urmeaza roluit la greu si cred ca , cam asta ar fi finalul , altceva nu prea mai vad ce sa ii mai fac , clima digitala cred si cam atat ....si in plus dupa tranzactia asta am ramas in fundul gol la propriu :D:D P.S Nu intrebati pretul , ramane secret |
Sa vina odata jantele, ca banuiesc ca o sa aiba aceiasi adresa de depozitare si cu ocazia asta pot sa sa le vand si sa-mi mai fac si eu ce mai am in cap la masina mea.:lol:
|
Quote:
|
Loc este suficient,dar trimite-mi ceva bani sa pun o alarma pe garaj ca s-ar putea ca o inchizatoare normala de usa sa nu mai fie suficienta la ce valori am acolo.
Te costa treaba asta cand vii acasa, o sa platesti jumate de pret fata de coletarie si cu ocazia asta castig si eu bani cinstiti sa-mi iau o turbina mai mare.:D |
Quote:
|
Quote:
Conectoreee.....ce sa fac ma ca nu vrea nimeni sa le cumpere alealalte , am zis ca imi fac din RC-uri masa in sufragerie :D, astea nu cred ca vor mai pleca vreodata de la mine ( sper) :D:D....abia astept sa ajunga |
Quote:
|
Quote:
Dau anunt ca ca inchiriez spatiu de depozitare, poate fac si eu de o turbina. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning