![]() |
Re: Galerie foto
vb de Z, ti-ai gasit ceva la un pret rezonabil? stiu pe unu ce-a venit cu un 350z din state, vine aici in fiecare vara, sigur nu a trecut neobservat. era de vanzare, apoi nu-l mai vindea .. oricum acum e cam gata si am si un sentiment ciudat in legatura cu masina respectiva.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu mai e de vanzare, voia 30k $, jante pe 17 negre, masina vopsita in 2 culori. E automat, discu era dus(asta in vara de anul asta, anul trecut cerea 30mii pe ea). plus ca sentimentul respectiv era ca aveam impresia ca masina a fost lovita .. cine e nebun destul sa schimbe un volan cu aibag si comenzi, pe unul momo fara nimic? plus ca zicea ca mai are ceva pe sub capota, filtre schimbate si minuni, ba ma lesi? ala nici macar nu stia ce masina e, dar si-a luat-o ca sta aprape de ciment cu ea. sunetul - purely amazing :shock: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
daca tot e galerie foto o poza facuta la ora 10 de pe balcon azi
pt fratzik |
1 Attachment(s)
Buna idee Dudu :)
-uploaded o poza facuta la ninsoarea cealalta de acum 3 saptamani :D PS: Tot pt fratzika! |
nu mai bine`i trimiteti prin posta zapada?
|
nu mai e zapada :(.am vrut sa ma "joc" un pik cu Dacia in stadion ...da pana am venit de la scoala ......s-o dus toata zapada
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cu cine erai ba?? :lol:
bag o poza artistica sa nu fiu off :) PS: Tot pentru fratzika |
9 Attachment(s)
Attachment 400267
asta cred k il stiti ,.. Attachment 400269 ce ziceti sa dau la schimb bravoul pe pisica asta? Attachment 400270 :-P Attachment 400271 sau pe nissanul asta ? Attachment 400272 Attachment 400273 Attachment 400274 peisajul asta e pt mytza (z3) Attachment 400275 iar de aici incolo de pe la Cj. Attachment 400276 |
Quote:
Un lsd ar fi in jur de 800 euro,plus un turbo mai capabil inca cel putin 1000 de euro,plus altele cred ca in jur de 3000 de euro la prima strigare si un mecanic bun ar fi nevoie si ai avea o masina pe cinste. |
Quote:
|
ala-i 240sx nu 200sx. eu zic sa iei 240sx, e mai potrivit pt ce-ai face tu cu o masina cu rwd, decat pisica.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning