![]() |
Re: AUDI A4 B5
Spor la modificat portbagaju,vrei sa mai ai spatiu de bagaje de renunti la cutia aia mare?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
dupa lungi si multe cautari si asteptari, am gasit ceva extra (parerea mea)
|
Interiorul arata misto. Astea nu au airbag in scaune si nu stiu daca a ta are. Dupa 98 s-au pus.
Cu bara de fata ce e? Ea e misto. Cred ca incadreaza bine si FMIC-ul. |
Quote:
........ sambata ma duc dupa masina....masina?!?!?!?!?! = da, o sa cumparat o masina intreaga :D :D :D |
Bai...tu esti nebun....
Care mai e acum configuratia B5-ului? Ce mai are pe ea...ca tot modifici si schimbi la ea. Niste poze? |
4 Attachment(s)
o idee de la sotia mea, acum ca am interiorul albastru la audi (01 SRC), sa vopsesc masina albastra, ce parere aveti?
|
mai bine mai tarziu dkt niciodata cum se spune pe la pitesti
aam citit tot topicul si am vzt multa pasiune si devotament,felicitari tie si prietenilor care te-au ajutat...o masina frumoasa;););) iti km place sa te complici din ce am tot citit pe aici...daca tot vroiai sa o faci sa fuga puneai un benzinar cu turbo si rezolvai mult mai usor toata nebunia, nervii si orele pierdute oricum felicitari ptr proiect dus aproape pana la capat...interiorul albastru si bara trebuiau sa ajunga la mn dar m-am trezit tarziu... stima |
aaaaaaa...am uitat eu sunt din pitesti dar nu o sa ma duc in veci la chilot puar tuning..;) bafta
|
6 Attachment(s)
sa mai aducem lumea la zii cu rarele si noile achizitii :)))
- cap de pompa de injectie de 12 mm - import usa - nou - ax cu came de SDI - nou - faruri USA - oem - xenon - sh - am cumparat o masina pt: botul original de fl, plafon si trapa de fl p.s. din cauza unor prb nu am mai avut nici timp si nici bani de a investii prea mult in ea..... mai am de refacut galeria de admisie si dupa imi trebuie o echipa de softisti si mecanici + dyno test ca sa-mi regleze toate cele si sa faca softul asa cum trebuie..... |
Quote:
|
Quote:
|
totul a inceput pe www.4tuning.ro
https://forum.4tuning.ro/117-masina-m...udi-a4-b5.html si a continuat pe facebook https://m.facebook.com/Severin-Racin...01329&mt_nav=1 vizionare placuta!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning