![]() |
Re: Onesti
FTU dak citeai si mai in fata iti dareai seama ce vroiam sa zic q oferitu' ;)
|
dar mai intai nu ne intalnim toti la axy ?! :|
|
Quote:
|
ce mijto... :D
|
inseamna ca e timpu` sa-mi scot shi eu mashina din garaj... am o toyota supra.. cu 2000 de cai sub capota... doua vaci de turbine... NOS... e full option in tuning... deci cum s-ar spoone... rup ritmu` :D numai ca mi-e cam mila sa o sot pe gropile noaste din onesti :|
|
shi e negru mat tot :D nik nu se vede... la bezna ;)
|
mai editeaza si tu post-urile...
si gata...k nu vrem sa afle politia |
Si unde va fi? De la pasarela de la Carom spre intrarea la Rafo sau dupa intrarea la Rafo si pasarela cealalta dinspre S. cel Mare?
Au reparat drumul ala ca nu am mai fost de ani buni pe acolo...? |
de la carom cred...
|
GATA!!! chiar vreit sa ne ia politia? cine vrea detalii....add dexter_8657
|
cand e sa mergem la gratar....o sa stabilim din timp care merge...in ce masini mergem....:D
|
veste noua....diseara pe la 12 va fi la rafo un pagani zonda de 781 de cai (la roata),,,e din buc baiatul si iam zis sa vina sia calculat timpul si a zis ca pleaka pe la 6 si vine incoa...
|
hai k eu am plecat baieztiii....ne vdm la 12..ma duc sa il ast pe ala cu pagani zonda la sensul giratoriu de la carom..bye bye
|
baaaa!!!! ce dreaq se intampla aici ??? dex!!! tu ai starnit toata isteria asta, tu sa o termini!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
gata lume!!! de acum uitam ce am postat mai sus si revenim la oile noastre.e cel mai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning