![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
La capota e vorba de proportie , me se pare cam lata.
'Priza de aer', cred ca ar trbui sa fie mai putin adinca, ca asa aerul care intra prin calandru e scos direct de extractorul de aer... ;) |
2 Attachment(s)
prima mea masina o tenta de logan pick-up prototip(am incercat sa reproduc grila fata de la loganul nou sedan) .... nush ce sa zic va las pe voi si in functie de comentarii ma gandesc daca sa continui sau sa nu:D astept comm
aaa si inca un desen nu are legatura cu masinile..... arata cad de devotat sunt eu colegiului sf. sava;)) |
toate au un inceput... nu depinde de noi sa iti spunem daca sa continui sau nu, tu decizi. sectiunea de tutoriale te asteapta in caz ca te hotarasti. tre sa iti exersezi perspectiva. bafta!
|
Quote:
o sa mai exersez cu tutorialele....asta am facut-o la scoala deci a fost la prima vedere de aceea nu e colorata ma gandeam sa fac mai multe sa fac un dosar ceva cu multe desene si sa vad evolutia personala ;)) am planuri mari cu mine insumi |
1 Attachment(s)
plictiseala pe la scoala...
|
bv man :) arata bine :P mai baga
|
1 Attachment(s)
Mai stiti de Astonul meu? :D
Azi eram enervat si am facut desene multe ;) |
1 Attachment(s)
Revin cu ceva nou :-)
Ce e bine, ce nu e bine ramane sa-mi spuneti voi 8) |
1 Attachment(s)
mai pun si eu..un mk4 Variant,nu m-a prea interesat perspectiva,doar hasura...sper sa va placa,tot din ciclul plictiseala pe bancile liceului..:)
|
1 Attachment(s)
Mi se pare nasol faptul ca Oltcit nu mai exista... Versiuna mea unui clasic romanesc: OLTCIT CLUB!
O masina fashion, performanta (3 cyl. 1,2L biturbo Mahle 200cp + E85 adica aprox. +15% putere) si inovanta... Am respectat inclinarea capotei, decupajul la nivelu calandrului si a acoperisului... Acum lucrez la un coupé sport, un cabrio si in viitor la o berlina Oltcit... Edit, poza e de rezolutie mica pentru ca inca desenul e doar o ciorna. |
@maserati-92: Stii tu ce stii, ai desene reusite, dar aici la Oltcit ceva e putred...nush nu-s in masura sa-mi dau seama ce e :))
P.S: Tot incerc sa-mi dau seama si nu reusesc, asa ca te intreb direct: ce rol are ca spui acolo ce motor are in mintea ta si toate detaliile tehnice? :-? |
Dupa parerea mea o masina fara motor nu are nici un rost si design inseamna conceptie nu doar desen...
Trebuie neaparat sa imi inchipui o masina completa. Cand desenez o masina eu primul lucru pe care il fac ma intreb care ar fi potentialii clienti si care segment sa il reprezint, ce marca. Si bine intales ma gandesc la tehnica, de la motor la norme de securitate Si apoi incep desenul :) La Oltcit capota si linia de pe lateral strica desenul, dupa parera mea dar asa cum am spuso e doar o ciorna... Si mersi pentru parere ;) |
Ok, acu` am inteles si eu...fiecare cu stilul lui, dar chiar eram curios de ce pui acele detalii acolo :)
|
;) Pasiune :-P
La Lancer-ul tau, nimic special de declarat, poate proportia capotei daca trebuie neaparat spus ceva :) |
https://i162.photobucket.com/albums/t...Photo-0352.jpg
si una de la mine. nu`mi place masina dar eu zic ca e de admirat nenea cu jointul :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning