![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
17 Attachment(s)
Pai prezoanele au fost stranse prea tare la vulcanziare si na a fost de ajuns o cheie + prelungitor :))
Pozele din timpu lucrari de azi |
Cristy, astupă şi īncuietoarea de la portbagaj , dacă tot lucrezi la spate :-)
|
Quote:
|
Dc nu astupi de tot locasul numarului?
|
Quote:
Am auzit ca poti sa-ti pui deschidere la porbagaj de pe cielo...cu cateva modificari...(poate am auzit gresit..Nustiu sigur) |
radu_R_1989
baga-ti idu meu ca vreau sa te intreb ceva .... |
Quote:
e foarte simplu,cu un actuator de deschidere centralizata(recomand de opel vectra B ca este puternic) facut de mine pe alba din semnatura :) daca nu se supara djboss sa pune 2-3 poze cu modalitatea lui :) |
Quote:
valitataye - mie unu numi place sa astup de tot acel locas |
1 Attachment(s)
Interesant DJBOSS ce i-ai mai facut,dar pe viitor trebuie sa o vocsesti ca nu poti merge cu ea asa dalmatian:P Dupa cum spunea un tip mai sus puteai sa ii astupi tot curu si as sa iti atasez 1 poza sa vezi cam cum ar da;) BAFTA!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
inca raman la ideea ca masina ar trebui sa-si traiasca batranerea si sa nu mai fie chinuita in halul asta !
|
Quote:
in al doilea rand veziti de loganul tau si nu-ti mai da tu cu parerea despre dacia mea si a altora de pe forum (nu sunt singuru) chiar daca este un forum public in al treilea rand e treaba mea ce fac pe propria mea masina , scutestema de la aceste comentari . O seara placuta in continuare tuturor... |
Quote:
|
Cosmin , lasă omul să-şi facă treaba cum ştie el :P
La final tragem linie şi analizăm , comentăm! Nu mai fi răutăcios! Cristi: tu ambiţionează-te şi mai tare şi fă-ţi maşina cu mult gust şi ai grijă şi la detalii . Dacă o să faci ceva frumos lumea o să te aplaude şi o să te aprecieze! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning