Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

florin_cars 14-12-05 03:06

ce 3500? cui si pe care?
eu vreau si MK I si MK III, pt k am gasit din ambele modele cate un exemplar bengos... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
3500E pt un CAPRI??? WOW..tre sa fii nebun, cum e ala din BUC ce vrea pe al lui rosu adus din SUA 3400Eu si cu 1.6 sub capota :lol: :oops:

:arrow: http://auto.bursa.rol.ro/2004/04/2395.htm :shock: :shock:

codrin44 14-12-05 18:32

masina e de vanzare de cel putin un an.si ce cauta un capri mk3 in USA?
eu intelesesem ca vrei sa-l iei pe ala galben,mk1 si ca e 3.500....

florin_cars 14-12-05 19:26

Eu nu mi-am exprimat niciodata optiunea pt cel galben...am afirmat doar k e for sale, a fost vb de el la inceputul topicului, dk tii minte, si l-am adus in discutie pt k am vz k era de vanzare akuma pinet :wink:

nu fac eu prostii sa iau masini de la bishnitzari :oops: :twisted:
iar cu 3500E(care oricum nu-i am) mai pun vo 1500E si-mi iau Mustang 66
so'.... :lol: :lol:

cum adik ce cauta un MK III in USA? aici chiar mi-am prins urechile :D
a fost importat de akolo, asha zice omul, de ce n-ar fi adevarat :?: :D

DASCALUGABRIEL 14-12-05 19:34

da taticu !capriuri au ajuns si in state,in special cele mk1 din februarie 73 pina in ianuarie 74(caroserie stil GT) :D

florin_cars 14-12-05 21:10

cu curu mare vrei sa zici, k al tau..laudarosule :lol: :lol:
a se citi>>stopuri mari :oops: :lol: :lol:
chiar si MK II si III sunt o gramada, numai intrati sa vedeti in state cate sunt for sale :wink:

cosmineloo 17-12-05 08:45

vorbe vorbe
mai trecetzi mei si la fapte!
vreau sa aud 0-100 7 sec etc etc.
dascalu gata cu cossie? in cazul in care nu ai gasit ambreiaj are la magazin. habar n-am de pretz. dar decat seven hand mai bine mai strangi din buci si iei unu k-lumea. dar cutia ce zice?
dar grupul?

DASCALUGABRIEL 17-12-05 09:01

ambreiajul sub nici o forma nu va fi unul second ci unul calumea si nou!
cutia este unborg warner t5 si duce peste 400hp.grupul duce si el deci no problem there!
tot ce iimi mai trebuie sint niste banutzi pt materiale (pt cadrul macaralei)si pt un ambreaij decent pt puterea cossului.am placa de presiune si volanta(de pe un 2,8) si rulmentul de presiuneintr-o stare foarte buna(maxim 10%uzura)
Concluzia-tot ce imi mai trebuie sint niste banutzi,care pina la primavara vor fi si cossu va fi si el gata

florin_cars 17-12-05 10:44

1 Attachment(s)
baftaaa...dar ai auzit precum, cum, cica, WOW k$:#:$ de fapt vivi si-a bulit diff-ul aku ceva timp, si cauta in draci unul...si el are doar 160CP pe diff de vo' 60CP dk nu ma insel...asha k grijeeeeeee MARI DE TOT nea GABI :D

la fapte..>>>incepand de azi vo' luna si ceva voi posta zilnic cate un film(asta doar asha sa ne jucam cu spatiul 4Tuning-ului :lol: ) cu si despre CAPRI.
So, brace yourself and stay tuned...for the next episode :peace:

DASCALUGABRIEL 17-12-05 11:21

neneeeeaaaa!
din cite stiu eu pe mk2 si mk3 este ceea ce se cheama german axle(grupul e mai lung decit la mk1)si din cite stiu eu(posibil sa ma insel)raportul de transmisie e mai bun pe english axle decit pe german axlea.
grupurile de pe mk1 suporta mai multi cai putere decit celelate.
grup care duce doar 60cp?sincer de cind rascolesc netu si diverse publicatii nu prea am vazut asa ceva decit pe modelele de 1,3 sau alea v4.
daca se rupe ,asta e! altul!

Edy_Cielo 17-12-05 12:07

Re:

:lol: Esti tare :P

florin_cars 17-12-05 12:43

pai stiu k vivi avea 1.3 sau 1.6, deci nah 50-60Cp...
:wink:
aku dk english axle e mai bun, norocul meu, poate ma improprietaresc cu unu prin ianuarie :twisted:

DASCALUGABRIEL 17-12-05 14:16

grup

din cite scrie in certificat mot de 1,6 de pe capri are 66 de kw(aprox 90 de cai,iar 1,3 pe undeva pe la 70 de cp

cv-03-btf 17-12-05 18:38

Nu am avut ocazia sa compar un grup de MK1 cu unuld e MK2 ....este posibil ca si ecartamentul sa fie diferit ? Pe Mk1 rotile imi stau mult bagate sub masina .......a trebuit sa intorc jantele pentru ca sa nu arate chiar ca un oltcit... cred ca e o diferenta de aprox 10 ...12 cm ...poate chiar mai mult.... si in alta ordine de idei spuneti ca unul de MK1 este ...\" mai valabil \" atunnci ar trebui sa incerc sa-l reconditionez pe cel existent pe masina........La inceput credeam ca e posibil ca mosul, de la care am luat masina, sa-l fi schimbat cu altul de la alta masina , mai ales ca jantele de pe fata nu mi se potriveau pe spate...apoi am OBSERVAT ... sunt date alte gauri pentru prezoane.. !!!!! Marea problema cu el este ca fluiera la 70 la ora mai ceva ca un MIG cand decoleaza ..si am observat ca cimentul de pe rulmentii din grup este dus ......necazul este ca rulmentii sunt englezesti si cotati in inci.. da mai vad eu..

cosmineloo 17-12-05 19:09

acei oameni minunati si daciile lor zburatoare!!
La multzi ani oameni buni si mai lasatzi-le dreq de masini ca vin sarbatorile si pocu' n-are motor.

da stiu off topic
so eject me!

cv-03-btf 17-12-05 19:33

1 Attachment(s)
uite cum arata dupa ce am intors janta... vorbim deci de aprox 6 cm.........dar poate cosminello are dreptate ... da' cum sa aduc porcu 'daca n-am capri???!!

All times are GMT +2. The time now is 01:56.

- Copyright 2026 4Tuning