![]() |
Re: E36 - Refreshed
Quote:
|
Defapt .. e benzina dar defapt e pe GPL ! 1.4 + GPL ! :rolleyes2
|
Quote:
hai sa nu facem polemici pe topicu la nosfer bafta cu masina iti doresc! |
Indirect am vrut sa rad de el, de toba lui si mi-a cam iesit :lol:
Sper sa nu te superi, nu am facut-o cu rautate, n-am nimic cu tine :rolleyes2 Numai bine. |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Mi-au venit si banchetele intre timp :D mai astept si cotiera, volanul si nuca de M pe weekendul asta si e aproape gata interiorul :D I-am mai facut azi cateva poze si un filmulet cu noua toba.
https://www.youtube.com/watch?v=brrdToPSmjo |
ca bine mai arata :-P
|
lamurestema si pe mine , ce fac butoanele alea 2 de langa cele de incalzire :D , alea de geamuri electrice ?!
|
Quote:
|
aaa, eu am crezut ca defapt ai 6 geamuri electrice :lol:
|
salut , imi poti spune cum se numesc jantele si pe cat is ? ms . apropo foarte frumoasa masina
|
@ zeky - e mai mult decat full consola cu butoanele alea :))) la sedan mai e gemuletul ala mic pe usile din spate, o fi pentru alea :)))
@ meciu - astea de pe masina de iarna sau alea de vara? astea de iarna sunt oem bmw, style 37 parca, sunt pe 16". Celelalte de vara sun bbs rc 090 (style 5) pe 17", 8 cu 9j. |
ms mult, bafta in continuare cu masina
|
eu cred ca ZEKY are dreptate .... ai 6 geamuri el, parbrizu si luneta se deschid la el , e super extra mega full masina ....tuz ceapa ta cu geamurile tale .....miam dorit de mos nicolae sa te vad cu geamurile puse ca omu in consola, si ma ascultat dumnezeu, acum imi doresc pentru craciun sa nu mai faci ”vrum vrum vruuum ” ....doamne ajuta ! :lol::lol::lol: :lol::lol::lol:
|
Quote:
SUBSCRIU ! Poate poate ii iese si lui din reflex ! :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning