Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Golan "BRABUS" (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/193799-golan-brabus.html)

matheo66c 22-12-11 20:01

Re: Golan "BRABUS"

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TheNZN (Post 4788922)
Bre...ai mancat stricat? Ce cauta catalizatoru ala acolo???

Lasa ca mai merg cu nepoata in masina si se tinea saracuta de urechi,plus ca nici mie nu-mi mai place cu zgomot si miros de gaze:)

Am rezolvat cu "check engine-ul", am pus CLIP-ul pe ea si s-a rezolvat,aveam cateva erori mari si late:
-catalizator
-sonda aval
-circuit sonda aval
-detonatii distructive la 2 pistoane (probabil se cere un reglaj al culbutorilor si alte bujii).

Si am mai achizitionat incalziri in scaune,complete.

LUCI BV 89 WRC 24-12-11 10:11

Felicitari,rezultatul este foarte placut,cand am vazut masina anul trecut la rasnov era in lucru si de atunci pana acum un progres imens:) FELICITARI INCA ODATA SI SARBATORI FERICITE

matheo66c 24-12-11 17:31

Multumesc LUCI,ma bucur ca a iesit ceva frumos la final.
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.:-)

iviTe 24-12-11 17:36

Masina e blana! Felicitari! Imi plac la nebunie proiectoarele si semnalele asa galbene :) bafta :arrow:

matheo66c 29-12-11 22:36

3 Attachment(s)
Multumesc iviTe:)

A venit mos Craciun,cam sarac,dar a venit.

Am reusit sa gasesc doua jante Azev A 16' 7,5 j pentru a inlocui janta care a fost lovita.

Sarbatori fericite va doresc!!!!

Devu 29-12-11 23:09

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 4800046)
Multumesc iviTe:)

A venit mos Craciun,cam sarac,dar a venit.

Am reusit sa gasesc doua jante Azev A 16' 7,5 j pentru a inlocui janta care a fost lovita.

Sarbatori fericite va doresc!!!!

Sarac, bogat, conteaza ca a venit.Felicitari pentru achizitii, n-o sa-ti mai inghete "funduletul" :lol:.

Sarbatori fecirite, multa sanatate.

matheo66c 31-12-11 01:26

8 Attachment(s)
Multumesc Devu

Azi DSIGN a mai surubarit la instalatia pentru incalzirea in scaune,iar eu am fixat tavita si butoanele.(multam Pantelimonare).

Azev-urile vor fi vopsite la pistol (sablate inainte), eventual cu buza polishata.

dsign 01-01-12 15:53

Cu placere.

Asa ne place, OEM, chiar si la instalatiile aditionale.

matheo66c 03-01-12 23:30

21 Attachment(s)
In sfarsit am reusit sa montam (Eu si Dsign) incalzirea in scaune si sa aranjez firele de la consola cu butoane auxiliare:

bogdan_evo 03-01-12 23:52

foarte frumos lucrat mai ales asistat de d-nu Dsign care e maestru si la capitolu asta :D
sunt curios cum e ? sa ne spui si noua daca sunt ok !

Cristinelul 03-01-12 23:56

In primult rand LA MULTI ANI!!:D,In al doilea rand mosu se pare ca nu ti-a uitat adresa. Frumos cado si foarte practic,chiar daca te ia capu' cand te uiti ce este acolo de fire,matze,kegaturi si aletele dar neneaDIZAIN le-a dat de cap! Un calduros "scaun" La Multi Ani!

b08ygs 04-01-12 10:04

Ce lucrari masive acolo la tine:D tu ai GPL pe masina?:D Ai butelie daia mica pe ea? Pune si tu o poza cu butelia...

matheo66c 04-01-12 16:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bogdan_evo (Post 4806408)
foarte frumos lucrat mai ales asistat de d-nu Dsign care e maestru si la capitolu asta :D
sunt curios cum e ? sa ne spui si noua daca sunt ok !

Sunt foarte bune,cel putin dimineata cand este frig , sunt excelente:)

Quote:

Originally Posted by Cristinelul (Post 4806409)
In primult rand LA MULTI ANI!!:D,In al doilea rand mosu se pare ca nu ti-a uitat adresa. Frumos cado si foarte practic,chiar daca te ia capu' cand te uiti ce este acolo de fire,matze,kegaturi si aletele dar neneaDIZAIN le-a dat de cap! Un calduros "scaun" La Multi Ani!

La multi ani!
La fire nu m-am bagat decat la consola cu cele trei butoane ca sunt puse de mine :)

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4806672)
Ce lucrari masive acolo la tine:D tu ai GPL pe masina?:D Ai butelie daia mica pe ea? Pune si tu o poza cu butelia...

DA,am GPL pe masina cu butelie de 41 de litri,toroidala.

muntiu 04-01-12 16:48

se muneste din plin la "Golan", a iesit ceva frumos bravo
mai este si albastra ca a mea si are si multe lumini in fata deci sunt fanul ei

ynp_46 04-01-12 17:30

Sa te incinga bine maestre8):lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:11.

- Copyright 2026 4Tuning