![]() |
Re: Golan "BRABUS"
6 Attachment(s)
Quote:
Am rezolvat cu "check engine-ul", am pus CLIP-ul pe ea si s-a rezolvat,aveam cateva erori mari si late: -catalizator -sonda aval -circuit sonda aval -detonatii distructive la 2 pistoane (probabil se cere un reglaj al culbutorilor si alte bujii). Si am mai achizitionat incalziri in scaune,complete. |
Felicitari,rezultatul este foarte placut,cand am vazut masina anul trecut la rasnov era in lucru si de atunci pana acum un progres imens:) FELICITARI INCA ODATA SI SARBATORI FERICITE
|
Multumesc LUCI,ma bucur ca a iesit ceva frumos la final.
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.:-) |
Masina e blana! Felicitari! Imi plac la nebunie proiectoarele si semnalele asa galbene :) bafta :arrow:
|
3 Attachment(s)
Multumesc iviTe:)
A venit mos Craciun,cam sarac,dar a venit. Am reusit sa gasesc doua jante Azev A 16' 7,5 j pentru a inlocui janta care a fost lovita. Sarbatori fericite va doresc!!!! |
Quote:
Sarbatori fecirite, multa sanatate. |
8 Attachment(s)
Multumesc Devu
Azi DSIGN a mai surubarit la instalatia pentru incalzirea in scaune,iar eu am fixat tavita si butoanele.(multam Pantelimonare). Azev-urile vor fi vopsite la pistol (sablate inainte), eventual cu buza polishata. |
Cu placere.
Asa ne place, OEM, chiar si la instalatiile aditionale. |
21 Attachment(s)
In sfarsit am reusit sa montam (Eu si Dsign) incalzirea in scaune si sa aranjez firele de la consola cu butoane auxiliare:
|
foarte frumos lucrat mai ales asistat de d-nu Dsign care e maestru si la capitolu asta :D
sunt curios cum e ? sa ne spui si noua daca sunt ok ! |
In primult rand LA MULTI ANI!!:D,In al doilea rand mosu se pare ca nu ti-a uitat adresa. Frumos cado si foarte practic,chiar daca te ia capu' cand te uiti ce este acolo de fire,matze,kegaturi si aletele dar neneaDIZAIN le-a dat de cap! Un calduros "scaun" La Multi Ani!
|
Ce lucrari masive acolo la tine:D tu ai GPL pe masina?:D Ai butelie daia mica pe ea? Pune si tu o poza cu butelia...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
La fire nu m-am bagat decat la consola cu cele trei butoane ca sunt puse de mine :) Quote:
|
se muneste din plin la "Golan", a iesit ceva frumos bravo
mai este si albastra ca a mea si are si multe lumini in fata deci sunt fanul ei |
Sa te incinga bine maestre8):lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:11. |
- Copyright 2026 4Tuning