![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
:D abia astept sa te vad alergand "cum alergau batranii pe coasta" :lol:
|
deja e celebra expresia asta. cer drepturi de autor!
|
alergam , alergam ... dar unde e coasta ???... lasati batranii ... acuma alergam ca tineri printre radare ... e mai modern
|
Quote:
|
dac-ule sa nu ii schimbi cauciucurile de pe spate...sunt o adevarata bijuterie......eu le am de vreo 4-5 ani si inca sunt bune...bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
operatiunea micul monstru decurge normal...se pare ca am reusit sa remediez o parte din problemele gasite in motor si cu putin noroc spre vineri se si intampla nebunia :D
|
dac ... te intreb si eu ceva
pe jentzile care le ai u ... alea de aliaj .. CMS ... care ar fi latzimea ideala a gumelor cu care sa fie incaltzate ? ca ma bate si pe mine candul la jentzi :) si inca o chestie. in cateva luni imi vine si mie ITP-u ... si eu neaparat tre` sa-i cupar gume. in talon scrie ca de 155 ... dar as vrea mai alte ? oare se uita aia acolo ca is umpic mai late ? ma pica pt asta ? a da ... si felicitari cu mashina ... arata bestial :) |
mane nu s-au uitat la gume si din cate stiu nu se uita...eu nu le mai am pe alea :D am schimbat jantele alea cu altele...cred ca merg cu lejeritate 185 175 chiar si 195 pe CMS-urile alea...iti recomand un 175 cu 65 sunt chiar interesante :)...oricum cauta altceva decat CMS ca mie imi par ca au inceput sa fie cam comune
|
pai .. cred ca ar fi bune si alea
stii ceva set de cms-uri de vanzare ? ca am auzit ca noi is 2 mil si ceva ... |
Quote:
|
vre-o 2 mil jumate ... bucata ... nu setu` ;)
asta ziceam |
pai nu stiu ce sa zic...eu tot raman la ideea ca daca vrei jante in 3 prezoane totusi alege altceva
|
frumos atat pot sa zic bafta si .... e super masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:56. |
- Copyright 2026 4Tuning