![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra F 2.0 16v TURBO
M-am pensionat ... :D
Ma gandesc la ceva care sa sara de 350Cp ... si multi Nm ... sa se simta ! :D |
superba:X
|
chiar frumoasa :)
sunt convins ca urmatorul tau proiect o sa iasa si mai bine :D eu deocamdata o sa mai bag ceva bani in opelu' meu |
Quote:
|
Quote:
Cand am spus peste 300 Cp si multi Nm ma refeream la un Bi-Turbo ... :D Nu ca AMG-ul ala nu ar fi foarte rau ... :D |
Quote:
|
Quote:
|
andrei astralu ce mai face? il pregatesti pt 4tdays?
|
Quote:
Astra e pregatita tot timpul ... :D |
salut.
ai precizat in primul post ca te-a dus 1000 de euro motoru cu turbo si toate cele. se mai aplica si acum acelasi pret per total? |
Quote:
Cine avea in 2003 LET pe o Astra era cam jmeker ( adica erau fix 2 masini si nu Astra ci Vectra ) ... Ai citit inceputul povestii si sfarsitul ... insa s-au intamplat f multe pe parcurs ... |
Andrei, permite-mi sa spun ca la momentul de fata cei cu C20LET pe Astra,Vectra,Calibra sau Kadett tot jmekeri au ramas...si aici nu ma refer la mine. Respect pt cei pasionati...C20LEt a fost, este si va ramane unul din cele mai bune motoare ale tuturor vremurilor.
|
Daca la motoarele astea cineva ar folosi componente ...sa zicem dintr-un singur puzzle...si nu din diferite..imagini ca sa zic asa....cred ca un motor extrordinar de puternic si fiabil s-ar naste...Am vazut destul de multe motore de LET "tunate" in care se punea cea mai mare turbina cu un intercooler minuscul...cu injectoare de 550cc si o singura pompa de serie..+multe alte aberartii.Inainte ma agitam sa le explic...un CREDEAM eu ca gresesc...si nu ajungeam decat sa-mi racesc gura de pomana..asa ca..am renuntat..ce folos...dar vb lu Dragos..pacat..pentru ca sunt unele dintre cele mai bine facute motoare in 4 cilindri din lume...
UGA |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:15. |
- Copyright 2026 4Tuning