![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
Surprize d-astea am avut si eu la coupe. O crapatura de 3cm pe contra-aripa din dreapta in prelungirea stalpului, o crapatura de 7cm pe tunel, contra-aripa din stanga putin deplasata.
Nici n-am stat pe ganduri si am facut recarosare cu alt coupe intr-o stare incredibila luat de la burnout_bmw. Ori stiu in ce bag banii ori ma las. |
Structura de rezistenta a masinii este super ok, am sa repar si am sa intaresc suplimentar pe unde se poate, nu vad deocamdata necesitatea unei recarosari.
Masina are un comportament exemplar pe strada, nu trage in nici-o parte, sta f bine pe curbe,a fost pusa pe stand de geometrie, nu este dezaxata...lonjeroanele si oalele de amortizoare au fost masurate la milimetru si totul este ok:idea: Nu as fi investit in ea daca o vedeam ca face 4 urme si fuge in toate partile pe sosea... |
5 Attachment(s)
Macar in week-end sa trag mai tare, pana nu vine iar zapada, asa cum se anunta:shock:
|
mai da ce bibilos esti, ai multa rabdare............:D
|
ai de gand sa cureti pana la tabla, apoi protectie si revopsire? :D
daca da, scrie si tu aici materialele folosite, costuri si locul achizitiei :rolleyes2 multam' |
Am sa postez, nu e problema.
In compartimentul motor am mai intervenit in vreo 2 locuri cand am montat tragarul, acolo nu mai umblu ca e facut ca la carte;) |
Ai o rabdare de fier!!...Bravo..Nu te grabi..sa faci un lucru calumea..Si in viitor o sa iti para bine...Multa bafta cu ursache ..Sper sa iasa ceva extraodinar de frumos!
|
3 Attachment(s)
Salut, pozele alea...
|
1 Attachment(s)
Iata si poza Adi, daca sunt asa facem treaba;)
|
Bogdane, se anunţă un weekend însorit! Spor la treabă! :-)
|
Quote:
Am promisiuni ca in maxim 3 saptamani masina va intra in lucru la tinichigiu...e cam mult dar asta e, nu am ce face...:rolleyes2 Pana atunci am sa ma ocup de ce mai am de facut pe partea mecanica si am sa dau jos de pe masina ce mai e de dat jos:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Ar fi bine sa faci la spatele banchetei sa se vada cum vin ei montati pe pozitie;) |
2 Attachment(s)
Deci nu sunt deloc la fel ca la sedan/coupe.... decat sa-ti dau tabla cu totul si sa-ti decupezi tu ce vrei...
|
10 Attachment(s)
Bine ca m-am apucat de tinichigerie la ursul asta, ca atatea gauri acoperite cu mastic si rugina acoperita cu grund si antifon nu am mai vazut in viata mea....:evil::evil:..multa...sanatate la tinichigiul care a "lucrat-o", caci masina cica avea tinichigeria abia facuta cand am luat-o eu:lol::lol::lol:
Si inca nu a ajuns la tinichigiu, asta e doar ce m-am priceput eu sa fac...:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning