![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
azi langa mega image-ul de la tine de acolo era un smart cu b xx ZUZ, dar n-am apucat sa ii fac poza, eram in trafic :/
|
Drace..ai transformat "My ride-ul"..in vanatoare de placute....urat :sad:
|
47 de pagini, lipsite de substanţă!
Fără supărare dar aşa este! |
@TANASE GEORGE: Lasa timiditatea ca nu faci nimic cu ea :-)
@matheo: Nu matheo...am zis cu o pagina in urma pozele pe PM dar poate ca unii n-au citit. :D @andi_campean: Nu ma supar...am vazut ce e si pe la BMW sau in alte parti nu dau nume de topic sau altceva. Daca cuiva nu-i convine ce e in topic se poate sterge Deci repet pozele pe PM nu aici si fara off-topic. Pentru cine vrea off-topic aveti id in semnatura. |
Hai sa numai poluam aici cu off`topic,deci pozele pe PM la Alex ! ;)
Alex u ai motorul de 1.6 simplu,de 90 de cai,nu? Sau e mai puternic? |
E de 90 cai...o sa ii fac si eu o resoftare da asta mai tarziu. Mai intai sa pun folie pe geamuri,sa umblu putin la muzica si un badboy.
|
Quote:
|
hai cu bad boy.ul ala mai repede....;)
|
Vezi sa nu uiti sh azi de poza aia promisa :-w :!:
|
1 Attachment(s)
@Cosmin-SNR: Vorbim noi ma...sa ajung acolo.
@Sonny: O sa vina si badboy-u. Maine daca nu trebuie cu programare ma duc sa ii pun folie. @bib_andrey: Uite si poza facuta. Scuze pentru ca e intunecata da aveam bateriile descarcate la aparat si nu a mai mers blitul :(. Mai fac maine daca e nevoie |
Ms alex pt poza,inteles eu cv din ea,butonul meu e putin mai mare ;)
|
@bib_andrey: Npc
Azi ZUZ a primit folie spate. Poze eu nu am a facut doar Liviu una la montaj...O sa urmeze si poze. |
Pai sa vedem poze de la Liviu :twisted:
|
1 Attachment(s)
:oops: :oops: :oops: Daca stiam ca e traficu ala faceam poze cand am iesit de acolo.. am facu o poza mai mult asa la misto ca ne razgandisem, am zis ca facem dupaia.... Oricum, e suspans :lol: Alex facem maine mai multe poze daca e. Te sun si ne vedem mai dupa-masa. Si poza promisa... :twisted:
|
Sa o vedem maine foliata toata8) Cred k de abea asteapta ZUZa :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning