Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

Psycho 14-03-05 15:59

frate da cine a zis ceva d parcare :) ... hahahaah :chillpill ia intreaba`l pe VPR ce faceam cu el p tomis si pe lapushneanu ... :evil_laug d c imi zice el kamikaze :) .. hahahahahahahah am zis eu ceva de parcare :) ... hahahah baga`ti mintzile`n cap mah :)

madfish 14-03-05 16:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
frate da cine a zis ceva d parcare :) ... hahahaah :chillpill ia intreaba`l pe VPR ce faceam cu el p tomis si pe lapushneanu ... :evil_laug d c imi zice el kamikaze :) .. hahahahahahahah am zis eu ceva de parcare :) ... hahahah baga`ti mintzile`n cap mah :)

te rog sa ma scuzi :oops: nu am intzeles \"tipul locului\" de desfasurare a masinii in 4.
Da chiar pe Tomis ? asa nesimtzire :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

needBrain 14-03-05 18:49

pia,am gasit solutzia la ce am dicutat noi.daca vrei s-o afli gasesti tu o solutzie,dar nu pe forum ca avem ciripitori

Psycho 14-03-05 22:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
Quote:

te rog sa ma scuzi :oops: nu am intzeles \"tipul locului\" de desfasurare a masinii in 4.
Da chiar pe Tomis ? asa nesimtzire :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

LooooooooooooooooL .. frate i om`am dat cu frana de mana in fatza la sectzia 2 ... am 2 colegi de munk care poa sa confirme :) hehehehe ... auzi la el . .nesimtzire .. nu frate .. NEBUNIEE :) ...

madfish 15-03-05 14:09

inc`o data te rog sa ma scuzi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Psycho 15-03-05 21:06

Re:

Quote:

de ce ??? lols nu ai d ce sa te scuzi .. mama zice k atunci cand eram mic .. e posibil sa ma fii scapat in cap .. da nu`si mai aduce aminte sigur :)

Evo007 15-03-05 21:27

Re:

Quote:

Quote:

de ce ??? lols nu ai d ce sa te scuzi .. mama zice k atunci cand eram mic .. e posibil sa ma fii scapat in cap .. da nu`si mai aduce aminte sigur :)

Cam offtopic da merge
ontopic ce facem la urmatoare intalnire si cand e

CT-03-ART 15-03-05 21:32

aceste lucruri nu se vor mai discuta pe forum ci la telefoane...asha ca avetzi grija ce spunetzi shi pe unde spunetzi ca avem destui

EYES on US

Evo007 15-03-05 22:26

Aha ............gata mam prins ................da nu mai zic la nimeni...........poate cade.................cine stie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CT-87-ADY 16-03-05 12:02

hmmm
ce zicetzi...!?
Same place same hour!? :twisted:

dak suntetzi de accord zicetzi care vine... :D

Psycho 16-03-05 19:35

pff .. oi daca imi iau cauciucuri o sa fiu cuminte .. acu stau sa ma gandesk daca sa le pun pe spate sau p fatza .. io nu cred k vin sambata asta .. k sunt d munk ... deci nu contatzi p mine poate o sa apar in orash dupa 8 da ... s`ar putea sa am nishte treaba cu femeia :arrow: :pelvic_th deci nu contatzi p mine :) :oops:

mike.omega 16-03-05 19:58

Oameni buni eu zic sa ne pregatim pe privat ca ati vazut, cineva spune! :bat:

Si cred ca ar trebui sa ne organizam mai rar :wink:

Psycho, tu cuminte? :evil_laug :evil_laug :evil_laug :mrgreen:

Evo007 17-03-05 17:41

dACA SE intampla ceva da-ti-mi si mie un pm sau un msg pe yahoo
Am luat vacanta 8) :P
Deci pot veni oricand oriunde :peace:

CT-87-ADY 18-03-05 07:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Evo007\"
dACA SE intampla ceva da-ti-mi si mie un pm sau un msg pe yahoo
Am luat vacanta 8) :P
Deci pot veni oricand oriunde :peace:

me too!

P.S: Zicetzi ma dak vretzi Same Place , Same hour :?: :roll:

:twisted:

GReedY 18-03-05 23:13

oui ma ady!

All times are GMT +2. The time now is 04:04.

- Copyright 2026 4Tuning