Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

Cozmax 09-12-06 23:34

Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)

Quote:

Originally Posted by TL20ELV (Post 642892)
Tare subiectu'... Am trait s-o aud si pe asta... "Cum agăti un baiat (pentru fete)"... :)).... Nu credeam ca e asa de greu incat trebuie un ghid... Cred ca noi suntem cel mai usor de citit (noi "baetii"). Daca vedem niste forme bine conturate prin geam suntem in limba... si va urmam ca "fraerii" vreo 3 semafoare... :)

Si din cate vad iar au ajuns sa vorbeasca doar baietii... fetele au tulit-o

Fetele nu vor sa spuna secretul:!:

Oxide 10-12-06 10:34

dea`....noi suntem ushor d citit...noi iertam ushor da` fetele...al dreq...:)...au diferite reactzii in diferite cazuri....plm...cva d genu` OZN =))

zarisk 10-12-06 11:31

Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)

dak vrei sa agatzi un tip care itzi place tre' stii s te faci frumoasa si s-i fii p plak ,pt k va veni singur la tine,pentru k desi nu vor sa recunoasca baietzii nu pot rezista unei fete frumoase :P (hac,parerea mea) :)))))

numele.meu 11-12-06 00:07

pentru toata lumea este mai usor http://www.dating-guide.ro/index.php
treaba asta ii fainutza faceti-va un ciont si analizati daca avetzi cateva momente libere

Trixi 11-12-06 09:11

:D :D :D ...faca dracu...si asa abia birui cu hai cinci-u...p mess la mine e k in gara d nord citeodata :D
am impresia lately..daca unele d-soare si-ar da seama k nu poate sa se astepte sa l-i se vorbeasca frumos,daca ele nu vorbesc la fel...le-ar mere mult mai usor treaba.de obicei,daca m-i se pare cineva interesant,il fac sa ma respecte k om....si apoi vedem ;)

blazeyblaze 11-12-06 20:40

pai cum Trixi, pana la varsta respectabila pe care o posezi nimic stabil?

Trixi 11-12-06 20:59

:rolleyes2 pai...p profilul hi5 scrie cu ditamai litere "married" ...asa k asta nu e un obstacol nici k sa ai profil p acolo...nici k sa vrea lumea sa vorbeasca cu tine ;)

spiry_moto 11-12-06 21:31

eu stiu eu stiu...pot sa raspund? :D....te uiti in okii lui...;;) :P

Eugen_TL 11-12-06 21:44

si nu e de ajuns... doar il faci sa se intrebe " oare ce o fi vrut nebuna asta ...."

Piry 12-12-06 08:29

omg vad ca ati ajuns la pagina 47 :|

Trixi 12-12-06 17:59

asa...si nici bravo,nici nimik?????:shock:

bluey 12-12-06 19:45

Hehe...
De agatat nu e greu.
Mai greu cu pastratu.
Eu cel putin in ultimul timp (6 luni) daca raman cu vreuna pana ma culc de 2 ori cu ea maaaareee minune.
Ori ma sperii dimineata de aratarea de langa mine ori mi-e frica sa nu ma indragostesc de ea de buna ce a fost in pat ori mi-e lene sa mai iau una mika sa o invat cand vad ca nu stie nimic.
Am fost cam incoerent dar cine vrea intelege.

Piry 13-12-06 09:11

nu trixi, mie mi se pare penal topicul cum sa agati un baiat si cum sa agati o femeie, si vad ca numa amatori frecventeaza topicul, cu exceptii.

lucrurile astea se dobandesc prin experienta proprie si personala, nu printr-o carte, site, forum sau chat. poate eventual mai schimbi pareri cu un prieten, da nu cred ca cineva pe topicul asta a postat o reteta de succes la femei sau barbati. sunt niste pasi care trebuie urmati, studiat terenul, pregatit artilerie, incarcat armament, si la atac.

blazeyblaze 13-12-06 12:31

Piry ai nota 10 de la mine
exact ce spuneam si eu mai devreme

Piry 13-12-06 13:40

nu am prins ce ziceai tu, dar daca esti de aceasi conceptie atunci ai si tu nota 11 de la mine ;) keep on pimpin, IN SECRET

All times are GMT +2. The time now is 01:09.

- Copyright 2026 4Tuning