![]() |
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
Quote:
|
dea`....noi suntem ushor d citit...noi iertam ushor da` fetele...al dreq...:)...au diferite reactzii in diferite cazuri....plm...cva d genu` OZN =))
|
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
dak vrei sa agatzi un tip care itzi place tre' stii s te faci frumoasa si s-i fii p plak ,pt k va veni singur la tine,pentru k desi nu vor sa recunoasca baietzii nu pot rezista unei fete frumoase :P (hac,parerea mea) :)))))
|
pentru toata lumea este mai usor http://www.dating-guide.ro/index.php
treaba asta ii fainutza faceti-va un ciont si analizati daca avetzi cateva momente libere |
:D :D :D ...faca dracu...si asa abia birui cu hai cinci-u...p mess la mine e k in gara d nord citeodata :D
am impresia lately..daca unele d-soare si-ar da seama k nu poate sa se astepte sa l-i se vorbeasca frumos,daca ele nu vorbesc la fel...le-ar mere mult mai usor treaba.de obicei,daca m-i se pare cineva interesant,il fac sa ma respecte k om....si apoi vedem ;) |
pai cum Trixi, pana la varsta respectabila pe care o posezi nimic stabil?
|
:rolleyes2 pai...p profilul hi5 scrie cu ditamai litere "married" ...asa k asta nu e un obstacol nici k sa ai profil p acolo...nici k sa vrea lumea sa vorbeasca cu tine ;)
|
eu stiu eu stiu...pot sa raspund? :D....te uiti in okii lui...;;) :P
|
si nu e de ajuns... doar il faci sa se intrebe " oare ce o fi vrut nebuna asta ...."
|
omg vad ca ati ajuns la pagina 47 :|
|
asa...si nici bravo,nici nimik?????:shock:
|
Hehe...
De agatat nu e greu. Mai greu cu pastratu. Eu cel putin in ultimul timp (6 luni) daca raman cu vreuna pana ma culc de 2 ori cu ea maaaareee minune. Ori ma sperii dimineata de aratarea de langa mine ori mi-e frica sa nu ma indragostesc de ea de buna ce a fost in pat ori mi-e lene sa mai iau una mika sa o invat cand vad ca nu stie nimic. Am fost cam incoerent dar cine vrea intelege. |
nu trixi, mie mi se pare penal topicul cum sa agati un baiat si cum sa agati o femeie, si vad ca numa amatori frecventeaza topicul, cu exceptii.
lucrurile astea se dobandesc prin experienta proprie si personala, nu printr-o carte, site, forum sau chat. poate eventual mai schimbi pareri cu un prieten, da nu cred ca cineva pe topicul asta a postat o reteta de succes la femei sau barbati. sunt niste pasi care trebuie urmati, studiat terenul, pregatit artilerie, incarcat armament, si la atac. |
Piry ai nota 10 de la mine
exact ce spuneam si eu mai devreme |
nu am prins ce ziceai tu, dar daca esti de aceasi conceptie atunci ai si tu nota 11 de la mine ;) keep on pimpin, IN SECRET
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning