![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
Quote:
|
Quote:
|
am facut toate cursele cu toate masinile! driftul ,la inceput, pare nasol dar pe parcurs de obisnuiesti si dupa aia iti place:D! cel ma greu de trecut , la canion duel , mi s-a parut cu Gallardo! I love Tuned!
|
1 Attachment(s)
Ceva facut de mine....nu radeti ca sunt deabia la inceput...:arrow:
|
e plin de bug-uri! de exemplu: daca modifici dimendiunile eleronului, in cursa ba revin la cele initiale, ba la cele setate de mine(de mai multe ori pe cursa)! sa speram ca full-ul nu o sa fie asa
|
nu numai eleronul face asa, ci toate piesele modificate
pe mine ma scoate din joc daca vreau sa fac o cursa cu o masina nemodificata :lol: |
vai fratilor...47 de pagini ptr. un joc de ***...
NFS CARBON : The NEW SHIT Revealed... |
Quote:
mie nu. cred ca depinde care de unde l-am luat. totusi, la doua zile dupa ce m-am jucat, parca sunt tot nerabdator sa apara full. legat de buguri, vreau sa mai mentionez ca atunci cand tunezi muscle, nu are faruri, iar in cursa are, dar ar putea avea ca scuza faptul ca sunt "escamontabile " =)) |
MIe imi place jocul...driftul e de cacaooo :???: .... nu mi sa intamplat nimik din cele spuse pe aici sa iasa din joc sau alte treburi din astea
Si mi se pare ciudat intr un fel ca mer pe calcul meu 1800+ AMD atlon ..256ram...ati radeon 9200 ...si se mica mai bine ca demoul de la most wanted In concluzie pe mine e bine venit carbonu ...... |
nici yo nu am bug-uri dinastea!!!
si jocu imi place |
Quote:
|
demo e facut intodeauna sa mearga bine pe orce calculator insa cu ful e alceva
|
Mdea ai dreptate...insa eu fac comparatie intre mw full si nfsc demo ;)...eh ramane de vazut...
P.S.:Cerintele de sistem de la demo si full sunt acelasi numai ca la demo nu foloseste atatea resurse... |
Quote:
|
misto am jucat cu MazdaSpeed 3 merge bine este in demo dar trebe un addon intrati pe NFS Planet pt mai multe detalii .........
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning