![]() |
Re: Counter Strike 1.6
Salut!Am si eu o intrebare.Am intrat pe un sv de la favorite si dupa ce am redeschis din nou CS cand dau Find servers se conecteaza la acel sv fara sa-mi arate lista.Ce-i de facut..??:???:
|
Quote:
Este destul de complicat , eu una am uitat cum se scoate prostia aia ....cānd o să intre un prieten de-al meu promit să īţi explic ;) |
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
CS-ul nu mai pot sa-l reinstalez...:sad: dar de .cfg'uri stiam si eu...mersi:D
|
Nu ai pentru ce. Sa inteleg ca nu iti merge nici asa, si problema ramane nerezolvata?. M-am informat si am gasit asta: Intra in cstrike -> resource -> deschide gamemenu.res cu notepad si sterge ip acela de acolo { "label" "numele serverului" © CS 1.6 " "command" "engine Connect xx.xx.xx.xx:xxx" } sterge sau modifica dupa bunul plac. Altul spunea ca s-a rezolvat singur dupa ce a intrat in alt server prin consola folosind comanda connect si numele serverului, exemplu: deschizi consola si scrii connect games.maxnet.ro, dupa care iesi din C-S si intrii iar. Spor la treaba.
|
mersi...metoda a mers dar acuma nu imi mai apare lista de Find Servers...:cry:..nu mai face nimic daca dau click...
|
1. Dai restart ca sa fii sigur ca nu merge...
2. Incearca sa scrii inapoi comanda pe care ai sters-o probabil deodata cu ip-ul.. 3. Daca nu merge downloadeaza patch v23 si instaleaza-l in counter-strike/. |
Quote:
http://cache.www.gametracker.com/ser...b_560_95_1.png |
RECOMAND
Server Public pcp.gemenii.ro Daţi click pe adresă pentru forum http://pcp.gemenii.ro Nu mai are rost să stau să vă zic că nu-s codaţi şi bla bla bla ...intraţi şi vedeţi şi singuri HF & GL ! |
Va salut !
Clanuri ceva pe aici ? Daca , da ! Va astept sa ne confruntam la una mica :)) Contact : Steam : _tiago7_ Team : bRo!kilLerss |
daca jucati ceva luati-ma si pe mine please :D in mesaj privat ceva sau add bogdan2fsc.. daca sunt online joc :D
|
+2 utilizatori steam, useri de pe forum, pentru a participa la un mix contra echipei lui Gutuie. Id steam: moment009
|
mai e de actualitate?
|
Pe servaru pcp.gemenii.ro am primit ban pe motiv....ca cica am fost codat pe servar mai mult de 84600 min (parca),frate primesc gag fara motiv:shock::shock::shock:,cand e Claudia pe servar e totul ok dar cand nu e incep admini fitzosi sa dea gag la misto,iam pus o intrebare acum ceva timp lui adminu "Drakoo" si a inceput sa ameninte ca imi da BAN....etc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning