![]() |
Re: Diverse Discutii
Cine vrea sa il mai vada odata pe Micutzu sa se uite joi seara pe Antena 1 la "Clanu' spranceana" la ora 20:30.Am vazut secvente din film si era si el pe acolo.Am vazut acum la televizor si am zis sa va zic si voua. Cine vrea.......
|
O intrebare pentru voi, unde gasesc si eu un carenaj de motocicleta Aprilia RS 125 si coditza di spatele la sha. Va multumesc
|
Mai sunt 13 ore pana la cel mai mare eveniment din vata mea...momentan :-ss
|
sa fie baftaaa multa pentru gycone iti tinem pumnii toti....te asteptam pe strazi fra ;) :D (dupa ce o sa-l iau si eu:oops: )
|
Vineri vin cu JXT la intalnire.
|
Bine Gycoane ... ai facut`o si p`asta :D Felicitari! :D:D:D
|
Felicitari Gyconeesti tare. Da sti cum se face... cica se uda permisul..... asa ca te asteptam cu ceva. Dar stai asa ca o sa venim toti cu masinile, asa ca ai scapat, da un suc tot dai :D. Inca o data felicitari
|
Bravo motanule ! Ai facut-o si p-asta !
ps : stii tu ce trebuie sa mai faci acum ;) |
pentru gycone; vineri nu ca s-ar putea sa vii cu masina... da` sambata tot bem fir-ai al naibii de animal ! Bv mah....permisu` l-ai luat, mai ai sa te-nsori si gata:lol:
|
si mai are ceva sa faca inainte sa moara... stie el ce :))
|
chiar nu mai se discuta nimik aici? a amutit toata lumea?
|
s-a discutat ieri la intalnire:D...da vine frigul si ne retragem pe forum;)
|
1 Attachment(s)
Imnul imnurilor
|
salut tuturor
masini am vazut eu multe si marfa in buzau insa cam putini asa pe aici ....deh poate se ingroasa randurile acum cu frigul asta eu mai trec prin buzau destul de des in ultima vreme , insa praf mai sunt drumurile ... am o dacie care si asa nu prea mai e mare lucru de ea, insa mi-e frica ca se desface toata cand merg pe e85-unirii nenea primaru ala nu prea-si merita salariul, chiar asa in centru sa fie de prost drumul... si pe european.. urarile de craciun le-am scapat asa ca sper sa le prind pe cele de an nou aici pe forum bafta |
La Multi Ani dragil:drunk:r!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning