![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
La exterior arata ca un demon pe roti!!!:twisted::twisted::twisted:
Motoru ceva planuri????:rolleyes2 |
Quote:
A iesit vis, hai cu pasajele de aer de la frane, cu proiectoarele si e ce trebuie. Mai o capota, un portbagaj si "neste" splittere si e gata...uitasem de motor...sa facem un swap :) |
cu motorul .. nu stiu, trebuie fonduri serioase, nu ma pronunt. cu ajutorul expertizei maestrilor brandex si alex, s-a pus tot pe suportii oem, fara suruburi & shit, sa stea la linie :twisted:
brandex nu da din casa :chainsaw: si ti-am zis ca nu vreau 2.0d-ul tau :lol: |
Imi place mult :shock::shock::shock:
Poate renunti si tu la suportii de numar :D macar pe fata :shock: |
nah, imi place cum arata cu suportii de numar, mi-au zis multi asta dar momentan, I WILL NOT FORSAKE MY BELIEFS.
|
1. Din punctul meu de vedere, badboy nu prea merge cu noua bara..dar e o opinie subiectiva.
2. Start working on the inside8) |
mie mi se pare ca merge cu noua bara mai mult decat cu vechea, care era mai rotunda decat asta, acum parca se leaga cu ceva
|
Nebunie masina asta, tot mai faina pe zi ce trece :) Sa ai grija de nou' pachet ca o face si mai misto decat era inainte. :rolleyes2
|
hehe mersi, de tine ce sa mai zic, mr oem parts :-)
|
Frumoasa masina !!! Cat te,a ajuns kitul ?
|
11 Attachment(s)
mersi, 600 €
inca niste poze de la meeting, tnx SYD |
Frumoasa masina, o prinde f bine kitul asta 8)
PS: Nu erai pe centura, coborai dupa pod la Otopeni acum vreo 2/3 zile cam asa? Veneam dp contrasens, si mi s-a parut ca tu erai :D |
@ b 88 urs: mersi :D da eu eram
|
Arata mult mai bine cu M II :D da si inainte arata bine am vazuto la OMV pe timisoara
|
Ti-am zis-o si face to face, o zic si aici:cu kit-ul asta e superba, buna treaba!
Poate ne vedem joi ;) Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning