![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
I-am vazut de multe ori impreuna in curse si concluzia mea a fost simpla Werner era mult mai bataios, iar Nicu mai calculat. Au fost situatii cand masinile erau apropiate, Werner avea experienta, rautate si Nicu dupa aprerea mea mai multa luciditate si mai mult tact. Ambii merita cate o statuie! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
NU e o contradictie e doar un alt punct de vedere.
In general Nicu a avut masini extrem de bine lucrate, totusi ma refeream la grupa A in cadrul CPP. In momentul in care Nicu a turbAt masina jocurile au fost incheiate desi la un moment dat si Werner mergea pe Dacia cu un motor de Sciroco 1.8 preparat ;) |
Quote:
|
Quote:
O sa fie interesant subiectul cu testele deoarece nici eu nu sunt total strain de unele modele de la cercetari. |
Quote:
|
Quote:
Victor NICOARĂ are o firmă de transport piese, anvelope, etc. Sylvyu DINU are firmă de transport auto noi şi accidentate. Teo GHEORGHE este īn Buc la Peugeot īn Militari. Mihai BERCIOIU tot īn Bucureşti, distribuitor de ape minerale, parcă. Dumitru NECULA se ocupă de motoare de curse. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sebastian este legatura intre tine si Tomina ?...daca este o sati dau niste info suplimentare
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning