![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
mie unu imi placea mai mult kum arata ku alea vechi,cu astea arata a ursulet ku alea era mai deosebata da fiekare ku gustueile lui.
|
diferenta intre wolfrace si bobet e cam asa: wolfrace: nu e acceptata masina pe e30.de ........... borbet: supriza,nemtii din comunitatea e30.de zic ca e bine domnule.
cam asa sta situatia,am dat un exemplu prin care cred eu ca intelegeti ce incerc sa subliniez(intamplarea nu este reala) @gelu-r - daca asta nu e un bmw special,unic,si asta din cauza jantelor....eu ma duc la puscarie... |
eu sunt multumit de cum arata masina si nu voi mai raspunde la provocari!!!....
|
Quote:
stiu ca tu esti cu bmw-urile...mai ales cu ursi!!!! |
oare de ce e asa misto? :) cel mai frumos urs din tara este in Craiova.felicitari
|
Quote:
|
Salut.Foare bine vin jantele,mult mai frumoase decat celelalte.Arata mai agresiva.Sa le stapanesti sanatos si ai grija la gropi...
Da-mi si mie un sfat.Am si eu o pleoapa de faruri exact ca a ta si vopsitorul ma bate la cap sa o prindem de capota ,ca cica se poate umbla mai usor la grila si faruri.Tu cum ai montat-o? Ai prins-o cu surubelele alea mici (parca 6 sunt)de grila care imbraca farurile? Multumesc. |
Quote:
eu am prins-o de grila....altii de capota.... de cand am pus-o nu am umblat niciodata la faruri asa ca te sfatuiesc sa o pui pe grile!!!!bafta! |
Quote:
|
DJ 23 XXS ... ce tare .. le`ai strans pe toate ? foarte frumos ursu :)
|
E foarte foarte tare vopseaua,nu o sa dau sfaturi,o sa spun doar ca daca eram in locul tau puneam alte jenti.Dar e decizia ta si o respect.Masina arata foarte bine.
|
ce jenti ai fi pus ???
|
nu as fi pus in 5 spite,nush
|
ar fi pus CMS-uri in 3 spite :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
am spus-o si ma repet,sunt foarte multumit de cum arata masina in momentul asta! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:58. |
- Copyright 2026 4Tuning