![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Cum ai urcat pozele am şi văzut dar din păcate nu am avut suficient timp pentru a lăsa un comentariu , m-am uitat pe fiecare īn parte , este foarte frumoasă , să o stăpāneşti sănătos !!! :D
|
Quote:
totusi acest hummer nu este pentru armata, si cred ca cel putin niste covorase tot ar fi trebuit sa aiba.. poza edificatoare. http://www.ir55.com/images/hummer_interior.jpg |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Fiind primul exoto din colectie (desi clar nu e la nivel cu altele) m-a surprins acea grila metalica de pe capota, la fel ca si alte elemente realizate din metal si nu plastic ca la alti producatori. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Totusi pentru mine e suficient si asa. Stiam ce cumpar dinainte si nu aveam mari asteptari la interior. Exteriorul e multumitor. Daca nu ma insel, aceasta macheta a fost conceputa undeva in 1995 ... |
Deci deschiderea usilor este absolut.... cool! 8)
Si macheta e misto... adica... e interesanta si are si niste detalii f. ok pentru pretul ei. |
nu cred sa fi cautat gropile prea tare :)))))
mie nu-mi spune nimic macheta, dezamageste la partea din spate... varianta normala arata mai bine |
Super frumos !!!!!!!
|
Foarte tare Hummer-ul.
|
Foarte tare...dar cred ca il prindea mai bine acoperit tot, nu pick up asa
|
Si eu zic ca varianta in 5 usi e mai frumoasa, dar aia imi place doar in varianta albastru-mov standox. Costa cam 500 Ron, daca nu prinzi vreo ocazie.
Eu am luat ceva mai ieftin macheta asta si m-am multumit cu varianta SUT ... sau cum naiba se numeste :D Din cauza firmei producatoare, probabil multi se asteptau la mai mult. Totusi, tinand cont ca a fost sub 100eruo si e de productie veche consider ca isi merita banii. |
Daca din cele 2 poze (teaser) pe care le-ai pus acum ceva timp, macheta m-a impresionat, ce crezi acum ? Cand i-ai facut o prezentare asa frumoasa ... Uite, nu mai zic nimic, cert e ca macheta asta imi place cel mai mult din colectia ta (care dealtfel este una superba) Sunt curios sa vad recensamantul, bafta sa-ti gasesti machete frumoase ca sa ajungi la #50 :-)
|
Merci Racer. Am gasit machetele alea si le-am comandat , doar ca mai dureaza unpic pana vin. E vb de: x3, r8 si e klasse. A 4-a probabil va fi porsche 901, dar asta depinde de buget.
|
Pot sa intreb si eu x3-ul ce culoare o sa fie? :-P
|
Cam la fel ca x5-ul prezentat ceva pagini mai jos. Un fel de maro-auriu. Cel putin asa parea in poze, pe modelissimo.
|
frumusel hummer... se poate cumva si decapota pentru cand vine vara?
|
E frumos H1-Exoto,dar varianta lunga merita mult mai mult,acest rosu nu imi place.Cred ca era mai frumoasa daca nu avea prelata pusa:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:29. |
- Copyright 2026 4Tuning