![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
Tari de tot amandoua, imi place si Bugatti:!:
Ai adunat fff multe, bravo si la cat mai multe:!::!::!: |
Ai adunat multe HW 1/64, 209 nu sunt deloc putine, se vede ca ai pasiune pentru scara asta si in special pentru HW ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Astazi am decis sa va arat una din masinutele mele din copilarie, este modelul vazut si la Calin pe thread doar ca a mea e High Way Patrol. O am de aproximativ 20 de ani, nu are brand sau model reprezentat inscris pe ea dar pentru mine e foarte frumoasa (imi aminteste de copilarie cand fugeam dupa infractori cu ea ;) ). 238.High Way Patrol (China) |
hmmm..prin cate o fi trecut masinutza aia ...e frumos sa stii ca ai machete asa vechi care pana la urma cred ca pentruu tine au o valoare simbolica inestimabila ai pus mult suflet in ele.Imi place sa vad ca esti asa pasionat.
|
Superba asta o vreau si eu 1/18:twisted:
Superba toata colectia ta:!::!::!: |
1 Attachment(s)
Astazi am reusit sa mai termin o operatiune inceputa acum o vreme, am desfacut toate masinutele ce erau la restaurat (mesterul care renoveaza balcoanele + filetanta cu burghiu + nit = :-D) si sa le curat. Unele au fost mai incapatanate ca altele dar pana la urma am reusit. Cu ocazia asta vreau sa rog pe cine are si poate sa imi doneze/vanda un parbriz pentru Viper-ul din spate, este MBX dar cred ca pot adapta cam orice parbriz de la o decapotabila 1/64 (sau preferabil 1/58 cat scrie pe el ca este). BMW-ul din pacate o sa imi dea de furca, geamurile sunt distruse si cred ca au sa ramana negre :rolleyes2 . Dupa data de 3.06 ma apuc de vopsit, daca aveti sugesti in legatura cu schemele de culori va rog sa le impartasiti.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Vad ca nu se ingesuie nimeni cu sfaturile legate de vopsea :drdodgy:. Pana una alta am mers prin Real si am ramas fara buget pt o vreme dar am gasit multe din modelele dupa care ma uitam. Astazi va prezint un Scirocco GT 24, cred ca e primul de la HW pe forum, dar nah nu mai suntem multi cu astea mici :rolleyes2.
Hot Wheels 1/64 239.Scirocco GT 24 |
Eu zic sa le faci in culori vii cum le ai pe toate, acum vezi tu...
Frumoasa ultima achizitie, imi place de tine nu te poti abtine de loc:!::!::!: |
Quote:
|
Scirocco rupe tot, superfaina.
|
Merci baieti, ma bucur ca va placem, mai sunt multe de prezentat dar nu am timp acuma asa ca luam o pauza scurta ;).
|
Nice Scirocco, rosul il prinde bine. Inca o data, mare pacat ca HW nu vopsesc farurile, ca ar fi arata super :sad:
|
2 Attachment(s)
Revin cu prezentarile, gata cu facultatea :-D, acum am timp mai mult ;). Astazi va arat doua modele americane din 2010.
Hot Wheels 1/64 240.'10 Camaro SS 241.'10 Ford Shelby GT500 |
Ma bucur ca ai revenit cu prezentarile acestor frumuseti, felicitari:!::!::!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning