![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Bulldog_cox, mai pune te rog(probabil rugam ;) ) niste poze cu masina cum era inainte daca mai ai!! :)
|
marfa calibra asta
|
Ne vedem maine sa te trag de urechi(Flow mi-a zis sa fac asta :P ) ! Noi in 2 ore plecammmmmmmmmmmmmm !!! :D
|
parca arata mai bine masina inainte :D, din tot sistemu ala a mai ramas doar subwooferu?? eu asa vad, pt ca acum are alte boxe, alt amplificator :)
bulldog_cox pls mai pune niste poze cu masina...era a ta inainte?? ca vad ca numaru e ceva cu SB ** COX :) |
wooferul era m audio parca...sau ceva de genu,era cel mai tare de la ei:D.....era la vreo 800 wat rms::D
masina nu a fost a mea, a fost a unui prieten.el a adus masina din germania... |
4 Attachment(s)
spoilerul fata e original
cea negra e una din surorile ei:D |
spoilerul fata ce e acum pe ea, a fost facut de noi la comanda pentru cineva din CT,....si o zis ca e mult sa dea 5 milioane pe el.....si i-am zis sa.........si am ramas cu spoilerul
|
Dadea super fain vechiul spoiler de fatza pe masina lu Liviu ;)
|
Tocmai mi-am scos masina din servis...mi-a mai mancat vreo 350 de lei!!!De mult nu mi-a mai cerut motoru bani...a mai ramas exteriorul care este distrus in prezent...trebuie revopsit si refacut totu ca le-am cam dat draq:(!!!
Il rog pe CRM sa puna si nite poze cum arata acuma ca el are:D!! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
am mai gasit doua poza :D...da promit ca fac maine mai multe daca e nevoie ;)
|
Pffff, da ce a patit masina?
|
:shock: :shock: .............mda.. cum ai reusit sa rupi spoilerul ????
|
mai Liviule....ai fost la arat? sau ai fugit de garda:D
|
:lol: :lol: :lol: :lol: la arat in nici un caz ca e prea moale :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning