![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Superba macheta , si ce-mi place cel mai mult este logo-ul Alfa pe scaun ! Super tare ideea !
|
Merci Thunder77 pentru aprecieri. Sa stii ca si pe mine m-a impresionat faza cu logo-ul pe scaun.
|
Faina italianca ta ;). Am vazut si de la alti producatori modelul, e foarte tare!
|
Man, ti-am spus si o sa iti mai zic: pui bazele unei colectii superbe de 1/24! :D Superba Alfa! ;)
|
Ma bucur ca v-a placut macaronara si va anunt ca o mai tin putin pe macaronare. Merci Racer21! Adevarul e ca au inceput sa se stranga ceva modele. :)
|
Numai ce am lipsit 2 zile de pe aici si numai frumuseti ai prezentat:-P Foarte faine italiencele! Concept-ul este cam ciudat, dar imi place... fara o singura chestie, jantele supradimensionate;-)
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
Pizza, Spaghetti, Roma, Fiat... :lol:
FIAT Abarth 500 (1/24) Motorama |
2 Attachment(s)
O DA! Un model absolut SUPERB! O perioada buna am fost indragostit de masina asta, drept urmare mi-am cumparat-o/carat-o tocmai din Austria :evil_laug
vad ca este bine realizata, poate cu ocazia aceasta facem un battle de fun asa intre Abarth-uri, pe sectiunea cu battle-uri evident :D |
Frumoasa piticania. Chiar o prinde de minune kit-ul exterior, la fel si jantele.
Trebuie sa recunosc ca al tau 8c 1:24 - motorama e mai bine facut decat al meu la 1:18 :( - bburago. |
Tortellini , gelato , Fiat , Abarth....hmm...una combinazione deliciossa ! :D
|
Cand am vazut ca iese 500 am zis ca iar o sa fie ca si cu Mini(mie nu imi place Mini cel nou , e de 10000X mai fain cel vechi) dar cred ca au reusit italienii sa il faca mai frumos decat cel vechi. Si macheta e super, sper sa va bagati la battle :-D
|
Foarte frumos Fiat-elu'. Vad ca te-ai dat tare tare pe 1:24, bravo, felicitarile mele.
|
Quote:
fata, spate, lateral, interior din partea soferului, de sus, motor si una sa cuprina functionalitatile machetei (tot ce deschide si rotile virate), un total de 7 poze. PS: Asta e cumparata si carata din Italia :D Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning