re: E36 - CoupeUmbauTM - Low is a lifestyle -
Quote:
Originally Posted by JusT_SaY_BoBo
(Post 3299298)
pff...bine bine dar ce faci cu acea ...chestie..?sincer a bmw nu mi se pare ca arata!:(ce vrei sa iei de pe ea??
|
chestia aia mo facut om.. :lol: apropo, revine la vanzare daca te intereseaza
Quote:
Originally Posted by Skillzu
(Post 3299317)
Omu a zis ca vrea sa ia capota, bara spate si toba finala.
Eu sincer cred ca vrea sa ia si farurile, ca i-am propus sa mi le vanda mie, caut de mult unele asa, si a zis ca nu stie, ca se mai gandeste. O da in diverse.
Sper sa arate fortza noul stil care vrea sa-l adopte Caiuss.Flacari pe negru oricum cred ca arata mult mai bine decat pe aia de franta. :D
|
tin la prietenia noastra si deaia nu stiu ce piese sa imi tin si ce sa impartim de pe ea ... :lol: imi pare rau ca nam pastrat toate accesoriile care le avea masina, mai exact si actibilde nichelate.. flacari style.. pe pragurii, barii... nebunie de masina...
fara misto, da' jantele mi le tin :lol: sunt pe 15 cu gume foarte bune de iarna...
Quote:
Originally Posted by mutzu
(Post 3299318)
Ceva ce face cat toata masina :)))))
|
o sa fac azi poze la masina in detaliu... sa vedeti si aripiile fata tuning.. si multe altele...
masina parca altfel merge pe o piesa de la Salam...
Quote:
Originally Posted by liviu tex
(Post 3299557)
au si francezii cocalari!! oglinzile?..laser frate!
|
sunt cateva piese pe masina care n-as fi crezut in viata mea ca au fost puse.. la cum arata exterior :lol:
Quote:
Originally Posted by plictisit
(Post 3299808)
numai oglinzile ?! :lol: IMMAH CHARGING MAH LAZER ! PEW PEW PEW
|
invidiosule... :D
cRbL pozaaa cu porumbeluuuuuuu... :lol: ms !!
o sa revin mai incolo cu niste poze.. o sa ma duc sa muncesc la masina.. sau la Anna Lesko ca prea o arde in flacarii ea..
revin cu detalii...
|