![]() |
Re: Opel Speedster vs. ???
daca de data asta te ti de promisune si ne dam cand v-om aveam amandoi masinile reglate ,lucru care sper sa se inimple la prima cursa legala pe 402m 2008, eu as fi incantat sa ingropam scandalul care a fost.
am trcut si eu printr-un dosar si doar eu stiu ca am banuit pe toata lumea, dar m-am abtinut sa jignesc, te rog abtinete si tu sa jignesti si o sa putem fi amici. |
cineva te-a informat gresit
eu nu te-am jignit dekt dupa ce m-ai facut tigan si alte treburi pe kre le-ai afirmat tu (poate nici atunci nu te-am jignit) eu am zis doar k era cusuta cu ata alba k pe net ma intaratai si knd a fost vorba sa lasam masinile sa-si spuna cuvantul,tu erai indisponibil,desi stiam k ai masina in stare d functionare toate astea colaborate cu faptul k sebastian parea sa te intarate,m-au facut sa cred k esti si tu implikt asta nu e jignire,e o supozitie...dak erai tu in locul meu cum t simteai? |
Nu ma implicati pe mine in cacaturile astea.
Si nici pe altii e aberant. |
sfatul meu e sa o discutati in particular ;)
|
cine merge la Seres?
|
Ce frumos a fost aseara....ca in vremurile bune:))
|
pacat ca am aflat tarziu ! ;)
|
pacat, intr-adevar ! poate data viitoare ne intalnim si noi ca am auzit multe despre masina ta si sunt curios putin
|
Pacat ca unii uita sa mai dea cate un tel .
|
Corect. Se poate intre prienteni.
|
Quote:
|
[QUOTE=Lucian;1430666]Nu stiam eu de ce am folosit pluralul. :)) A fost instinctiv ... uitasem de tine.[/QUOTE
Hai mai Luciane....eu care am vb cu 20 de minute inainte si uitese Pepy...emotiile ce vrei...daca nu-l sunam eu....sigur ma uita si pe mine...vino pe la el pe la garaj...poate asa....afli ca si mine..... Interesant era daca apareau si alte masini.... |
Desi clar f multa lume are impresia ca sunt foarte suparacios ... nu sunt. Dar plm ... eram curios . Si da ... si mie imi e dor de vremuri d emult apuse. Poti spune ca sunt chiar nostalgic. :))
|
Ai dreptate , dar cu ultimele evenimente ar cam trebui sa strangem cercul si numai asa vor putea toti sa fie sunati ca sa poti sa fi sigur ca nu devine un anunt public.
Nu fac nici o acuzatie. Nici personala , nici generala. Este doar o reactie subconstienta impotriva deplasarilor de masa catre anumite evenimente, intelegi? Sper ca da. In momentul in care ne vom baza pe un cerc strans vom avea siguranta ca invitatia va ramane in acel cerc si nu va iesi spre neant. Eu votez ca tu sa faci parte din acest cerc, impreuna cu mine si cu multi(sper) altii care vor respecta loialitatea. |
Apreciez votul tau. Daca mai era cazul sa demonstrez ca sunt de cuvant vezi linkul asta - http://www.streetline-ccc.ro/Forum/news.php
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning