![]() |
Re: How about piercing or tattoos?
Quote:
|
Stie cineva de salonul Roxy din Bucuresti ? Ce referinte puteti sa-mi dati ? Vreau sa-mi fac un semipermanent
|
daca tot iti intri in carne de ce nu permanent?
|
Eu sunt de parere ca tatuajele daca nu sunt facute sa te reprezinte cat de putin nu isi au rostul... multe persoane isi fac tatuaje doar de fantezia de a avea tatuaj si isi fac tatuaje alese la intamplare care nu au legatura cu ei!!!
|
2 Attachment(s)
Recomandatimi si mie un tatuator bun pt tatuajul din poza2 cel de pe spate
|
Quote:
Quote:
|
mai domnule shpion :D nu stiu unde este salonul
pot sa te invit la noi la salon daca vrei :) |
Quote:
|
Prefer tattos ,îmi plac într-un timp mă bătea gândul la un tattoo pe tot spatele ,dar e şi muncă şi banii mulţi şi foarte multă durere ,oricum eu zic că aş suporta :D pe spate alte părţi nu garantez;) gen gât !:lol:
|
Tatuajele sunt marfa ,doar pt a reprezenta ceva legat de tine, mie imi placea cel de la triple x .
La capitolul piercing-uri detin unul doar , am avut si altele , poate pe viitor o sa revin asupra unuia! |
Eu m-am dus acum cateva saptamani la salonul la care mi-am facut tatuajul sa ma rog de aia cum sa-l scot...si am obtinut fix un caca maca ... gen = laser , dureri mari , ramane cicatrice ...Wtf ?
Deci astia care cunosc mai bine , si au tatuaje si si-au scos tatuaje sau ceva de genu ( asta daca ati facut chestia asta ) spuneti-mi si mie va rog ce si cum ...ca sincera sa fiu vreau sa scap de el :(( |
Quote:
|
Nu prea mai ai cum sa-l scoti.....si eu is in aceeasi situatie ca si tine....am 2 tatuaje dar de unul as vrea sa scap.....desi stiu ca nu prea e posibil decat cu varianta pe care a zis-o Million dollar baby....asa ca suntem din pacate obligate sal pastram pentru tot restul vietii :lol:.....
In cazul in care chiar stie careva alta varianta,sa ma informeze si pe mine...:-) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
M-am gandit si eu la ideea asta.....dar......nu cred ca ar arata fain deoarece il am...nici nu stiu cum sa explic locul....il am intr-un loc unde nu ar arata fain un tatuaj mai mare.......pun o poza si poate imi dati ceva idei ce naiba sa fac cu el:lol:.......sau ce ar arata bine sa mai adaug la el tinand cont ca e un tatuaj simplu..
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning