![]() |
Re: Concurs
4 Attachment(s)
Va prezint si eu SUBIU in DC stile
|
Se pare că va placut mult maşina dată ca temă :) Asta este bine, dar vreau să va rog să nu mă înjuraţi pentru că astazi nu voi ptea să îmi postez maşina şi nici să fac poll-ul :( pentru că nu am acces la internet. Aşa că, dacă mai are cineva de postat poate posta până mâine . . . Sper doar să îmi meargă mâine internetul.
|
3 Attachment(s)
hopaa,sper ca n-am intarziat :-ss :oops:
Simplicitatea e buna mereu. :] later edit: fuck, nu cred ca-s destul de mari :-l altele n-am:| |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Jink@Daca tot am prelungit termenul puteai sa citesti si tu regulamentul concursului ... imi pare rau, dar nu indeplinesti toate conditiile de intrare in concurs :???:, asa ca in acest concurs pozele nu iti vor fi luate in considerare.
OK, gata si masina mea ;) Subaru Impreza STi WTA ( am vrut sa ii dau aspectul racing al masiniilor de Time Attack ) |
4 Attachment(s)
uitati, am reusit sa fac poze conform regulilor :oops:
ma mai primiti ? :D |
Trebuia să 'reuşeşti' să faci pozele conform regulamentului de la început . . .
Pâna acum am aplicat două sancţiuni: lui Andy007 şi lui Jink. La următoarea abatere nu veţi mai putea participa la concurs. Ţineti minte măcar modul în care trebuie postate pozele: -trebuie postate 4 poze, nu mai multe, nu mai puţine (faţa, spate, lateral + una cum vreţi voi) -dimensiunile pozelor nu trebuie să fie sub 1024x700 pixeli (runda asta nu am ţinut cont de această regulă) -pozele trebuie postate în format .jpg, nu bmp, png sau alte formate Voi posta imediat şi poll-ul . . . |
Quote:
|
Quote:
|
Gata si poll-ul >> https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...a-sti-x14.html
+ inca 'cateva' poze cu Subaru-l meu |
Felicitari ANDR31 pentru castig eram aproape dar macar am luat locul 2. Asteptam masina noua sa ne mai distram. Bafta
|
Se pare ca nu am luat niciun vot cu cazanul meu:D Data viitoare:D :peace:Cand primim urmatoarea masina sa ne mai distram umpic?:D
|
A fost destul de stransa lupta!!!
Deci NEXT CAR:D |
care este urmatoarea masina?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning