![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Bmw_Rulllzzz - sincer, arata-i ca esti baiat istet si gaseste-ti pe alta, pe bune, si daca chiar te iubeste si tine la tine o sa se intoarca, daca nu, asta e.
daca chiar tine la tine, o sa iti spuna asta oricat de orgolioasa ar fi ( daca e asa ), daca nu, dai pace si ... treci peste. |
BMW......da vb ei....mai lasa timpu sa treaca....poate poate...;)
|
Quote:
|
Mda.Stiti bine ca tot ce am balmajit noi aici nu ii va fi de nici un folos.Tot ce va crede el va face.Trebuie sa-si dea seama singur de adevar chiar daca doare.Cu totii am trecut prin asta (unii chiar de mai multe ori) si tot nu ne invatam minte.Si cu totii am primit sfaturi de genul asta si nu le-am ascultat.Pentru ca iubeam.Lasa-ti omul sa simta durerea si data viitoare va deschide mai bine ochii, sau va intra aici si va da un sfat unuia care plange dupa o femeie.
|
E bine sa simta durerea ca sa invetze din asta dar intr-un fel nu e bine pt ca poate face "prostii" din cauza acestei durereri !
|
Lasa ca n-a murit nimeni...Sau ma rog doar cativa mai slabi.:))
|
Mai mor unii , altzi mai joaca X si 0 cu lama pe mana , nu mare lucru ! hai sa lasam gluma ca poate cedeaza omu` nervos si nu e bine ! Nu e de ras ca nu se stie pana unde duce dragostea asta (cica dragostea nu are limite) !
|
am sa mai las timpul sa treaca, cum se zice "timpul le vindeca pe toate"........si poate dupa un timp ma voi "vindeca" si yo. ori intorcandu-se ea la mine, ori sa-mi treaca mie de ea (fff putin probabil)
|
man .. ziceai mai sus ca adormi cu gandu la ea si te trezesti la fel ... deci asa eram si eu .. ma gandeam non stop la ea .. mai ales ca urma san ceapa scoala si inevitabil o vedeam peacolo... dar pan la urma mia trecut .. o sa treaca si la u .. stai cu prietenii .. fa ceva careti place tie sa faci ... + pan la urma tu ramai cu plansu si ea cu alalalt.
|
faza e ca am fffff multi prieteni comuni cu ea, si toti ma intreaba de ea, si imi amintesc de ea
|
da ..same here... toti de la bloc sau cls .. daca ce face aia ./. mai esti cu ea ..si inytrebari dinastea de ma faceau sami amitesc instant de ea.. dar leam spus pur si simplu ce sa intamplat .. si fiecare a inteles ... unii au tinut cu mien . altii cu ea ..c eva de genu .. si sau lasat sa mai intrebe de ea sau ceva... incerca sai repezi putin .. e ceva normal .. " ce ti mai face gagika " ... intrebarea obisnuita ..
|
mdea....usor de zis dar f greu de facut :(
|
Cu timpul trec toate ! Ar fi bine sa gasesti pe cineva cu care sa-ti petreci majoritatea timpului liber si o sa uitzi de celelalte probleme !
|
offff da` d c treb sa`si caute pe altcineva????eu nu intyeleg???crezi k gasindu`si pe altcineva ar putea uita mai usor sau mai rpd?????kiar nu cred , atuncea apar comparatii intre persoane si e mai greu iti spun eu....
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning