![]() |
Re: intreceri pe strazi
pe mana lui yzf merg si eu...sunt slabe sanse sa il faca gpg-ul..dar nu se stie :D
|
vreau si eu , hai baieti sa fie liniste si pace... mai bine sa vb masinile pe strada ;)
|
Da asa ar fi bine dar chiar daca unu l-a facut pe celalalt ar fi frumos sa se pastreze amicitia dintre cei doi nu sa inceapa sa se laude invingatorul peste tot ca vai ce bun e el. Asta e e mai bun poate a avut noroc poate... Intrecerile din punctul meu de vedere sunt doar intre masini, cei care le conduc nu ar trebui sa isi ia aere sa faca misto sau chestii de genu. Pentru ca o sa apara unu mai bun ca el si nu numai unu care o sa il afume rau de tot si daca ar face la fel sa inceapa sal injoseasca parerea mea e ca nu mai suntem oameni. Sper ca ati inteles ce incerc sa debitez eu pe aici...
|
Quote:
|
aici a ajuns sa se vb despre 2 masini cam de orice buzunar de parca ar fi cine stie ce bolizi .schimbati discutia nene ca deveniti penibil .ii inteleg pe aia mari de ce nu isi baga nasul pe aici .
|
bmw 328 versus pasat 18t+cip/honda acord+cip/325(generatie dupa 2001)...castigator 328
passat/honda acord.....castigator passat.... Masini de aproape 200 de cp Crestetzi ,muncitzi...si dupa aceea vrb |
aia mari .... spune`i asta lu gpg`u sau gfg cum so numi ... cred ca am destul timp in domeniu , momentan am si masini puternice evo calibra lumea stie din pacate nu mi se ofera mie acei bolizi asa des ... dar subiectu e intreceri pe strazi , deci poate sa zica ce vrea indiferent de masina chiar daca e una slaba ... asa k gpg vad ca nu ai acceptat oferta ... o zi buna
|
Quote:
|
raspunsul este DA...dar sa numai dam detalii.....;) - ERY
|
nu comentez asta ery... :D
|
chiar asha bn fuge passatu de 1.8?...ma inttreb ce
diferentza a fost intre el shi bmw????!!! |
destul de mare
|
Quote:
Chiar daca ala cu 328i-ul lui l-a facut si pe ala cu Passatul de 1.8t , si pe cel cu Honda , si pe 325-ul cipat din 2002 , si pe cel cu Seatul Leon , astia TOT PRIETENI SUNT !!! Intelegetzi ? Nu se scarpina in cur !!! Am inteles ca dupa aceea au stat toti la masa , la o cafea si au vorbit despre una , despre alta ... totul Prieteneste .... Pentru ca asha e frumos , asha e ELEGANT !!! O sa ajungetzi si voi la stadiul asta ... ca sa nu va mai atacatzi ca : Ba ... am o javra de Dacie da ti-am rupt capul cu masinutza ta din 2006 ! " Astea deja sunt fumate ... am trecut peste ... In rest ... a fost o noapte ... :D |
logic man ,dar cine sa le spuna asta ....e vb de orgolii aiurea
|
daaaaaaaaaaaaaaa TOLEDO nu LEON
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning