![]() |
Re: Întâlnirile şi discuţiile comunităţii 4TuningRO Craiova
deci pana la urma la ce ora va intalniti ca as vrea sa vin si eu
|
la 20:00 pe aeroport !
|
Am si eu o intrebare stiti cum e drumul de la Moravita-Orsova-Drobeta Tr Severin-Calafat-Zimicea-Giurgiu?multumesc
|
Quote:
|
Între Orşova şi Severin este relativ ok drumul, exceptând semafoarele din zonele unde se lucrează. De asemenea, nu se poate merge blană, pentru că sunt zone unde calitatea asfaltului este precară.
|
Quote:
Quote:
|
Cum vrei tu Gredy... la mine nu e problema...vin oricand !
|
Quote:
|
Şefe, eu am venit azinoapte de la Herculane până la Severin, după care am schimbat traseul. Drumul a fost ok şi nu cred că mi s-a părut din cauza maşinii. Zona este foarte frumoasă şi sunt ceva obiective turistice de vizitat: pe lângă clasicele cădiţe de la Herculane (o recomand pe cea de la grotă, dar noaptea, târziu, când e pustiu acolo), dacă faci stânga la Orşova, mai mergi ~ 20-25 km până la Mraconia, statuia lui Decebal sculptată în munte, zona Cazanelor, etc.
|
1 Attachment(s)
am fost si io la statuia lu decebal...e frumoasa zona pe defileu dunarii:X doar ca de la portile de fier pana la orsova incep semafoarele...:rolleyes2am facut si calafat-severin...drumu e bun...peisaju la fel...
|
1 Attachment(s)
Eu merg la Baile Felix,vin tocmai de la Tulcea:lol: si tot asa cand ma intorc sa vin pe defileu dar imi zisese cineva ca e drumu f prost,deaceea intreb.
Mai ziceti obiective turistice care merita vizitate de pe traseu:-P |
ramane la ora propusa de adi : 18:30 ? sau cea propusa de baiatu cu loganu 20:00 ? ca sa stim o treaba ....
|
drumul severinc alafat e asfaltat praspat
acumd epinde cum vrei sa continui pe craiova sau sa mergi spre bechet e bun in ambele sensuri ddaca vrei detalii cauta-ma pe ems si vb cunosc zona cat de cat bine am facut curierat mihai_albu2004 |
de ora imi e indiferent
numai sa ma anuntati si pe mien daca nu pe mes pe tel :D |
Întâlnirea săptămânală este la ora 20:00. Cine vrea mai devreme, n-are decât să vină.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning