![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
De duminica nustiu dar maine seara ne adunam ca in fiecare vineri si eu duminica lucrez:cry: deci nush ce faceti voi dar eu .... sunt arestat la munca oricum ne vedem maine seara :D daca ai sa vrei sa vii
|
A si Crys ce imi faci tu tata cand ma prinzi in bibiu ca abia astept sa pap inainte sau...... vrei sa retapitzam bibiu uite avem si cu cine sa tratam pt asta deci .....?:twisted: :chew:
|
ce face baetzii in seara asta o mocolata ce va :D ca a cam lipsit in ultima perioada :D
|
ce voresti tu ma???!!!! tu ala cu dublucorp........... auzi la el.......
membri noi, ceva proaspat..........?????????? |
Si ce ma daca am dublucorp nu ma laud ....... inca:twisted: Sa-l vad eu reglat si facut calumea si apoi mai discut pana atuncea stau cuminte :D .
Oricum in seara asta o mocolata sau un mocacino sau un ciocolino :lol: ??? A chiar si prospaturi ceva ......? Si unde ne vedem oare!!? |
Se mai tine ceva maine la voi la Iasi? Ca am vrea sa mergem si noi!!!
Daca da ...unde si la ce ora ne intalnim? |
Eu am masina botzita! Sa vedem ce zic baietzii... in mare parte nu mai cred nimic !Nu pot sa zic...o parte din noi lucreaza maine ... altzii au altele....nu! Nu cred :(
|
Azi nu se mai tzine nimic! .... :(
Acuma alta chestie! Cum mergem la Bucuresti?Ca ... eu unu cred ca mai iau pe cineva in dreapta si plec Duminica dimineatza pe la 3 ca la 9 sa fiu acolo si vin inapoi tot Duminica! Nu prea ma mai tzine portofelu dupa ce am botzit masina ... ! Deci care pleaca de Joi,Vineri,Sambata ... care se cazeaza acolo? |
Salutari la toata lumea......
Desi mai este pana duminica eu lansez intrebarea din timp ....este cineva care poate sa ma ia si pe mine la buc....?.:D Si apropo de ceea ce ai spus tu Crys vizavi de mers duminica suna bine si pentru mine.... deci daca mai ai un loc... If not....somebody helllp me:) Adaptarea e cea mai mare calitate....:P Noroc si fericire... |
In legatura cu plecatul la bucuresti, propun sa ne adunam mai bine vinerea asta si sa punem in discutie problema, cine, cand, cum merge.
|
vin si eu cu voi :) ma luatzi ca nu stiu drumu ca deobicei :)
|
Da ca sa ma depasesti tu in linii drepte unde nu ma tzin eu bine,nu Espi?De asta nu?Da las` ca ma fac eu mare si`mi iau 200 cp!
|
Quote:
|
Cand oare?Mai da si tu un telefon..seara de seara ne vedem la o mocolata!Stai in casa inchis ca un bosorog!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning