![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
1 Attachment(s)
Quote:
|
ale tale mom`ule?
|
Quote:
am si eu un loc 3 la slatina si basul unul 2 la o alta legala;) cel mai mult conteaza sa participam in nr cat mai mare si rezultatele vor aparea,curaj! |
desigur ! vedem daca aducem ceva de la pitesti.. daca se tine ceva:lol: daca nu din primavara.. sigur sper sa fie rezultate ! ploiestiu e potent .. la cate turbate sunt ;)
|
Quote:
Si sunt toate locul 1!:rolleyes2 |
bv ....felicitari si la mai multe !!
|
Quote:
|
noi membrii in club....in curand vor fi desconspirati;)
|
bravo bonule......masina e dementiala,trage minunat......jos palaria;)
mi-am schimbat radical parerea despre ea:) |
Pe cine a facut? :D
|
Quote:
|
M-am dat cu EVO 10-le si din mers il bat si dintr-a doua si dintr-a 3-a, dar dupa loc m-a batut.
(cursele se tin cu start de pe loc, nu din mers, deci pana acum e 2-0 pentru EVO). Imi pleaca in fata si ramane vreo 2 masini distantza si dupa vreo 300 m incep sa vin dupa el si mai recuperez putin. Cu slickuri poate va fi altfel si mai ales pana ma invat si eu cu plecarea... Oricum, sunt foarte multumit de Ursul Kawasaky :D Cu Nebunu e alta treaba. Mie imi trage masina de jos, la el in ture mari. Fiecare are alta mancare de peste desi la baza sunt aceleasi motoare. Plecarea i-am luat-o, am stat in fatza pana la vreo 300 m dupa care vine si trece grav de mine desi la 400 m are in fatza mea fix o masina. Diseara poate filmez turometrul si kilometrajul sa va arat cum face turbata mea pe drum :D |
mda ...se misca bine ursu Veolia....:)).....poate dupa ce vei rezolva cu softul ..etc..se va schimba treaba...
plus ca ai si recunoscut ca nu prea ai tupeu sa dai in el pina nu te inveti cu tractiunea spate..... VEOLIA POWER........:)))) |
Quote:
|
Pana una alta e ok si softul.
Consumul exagerat de benzina nu-mi place. In rest e ok. Ardete-ar focu de rrom (ca sa fim politicosi). Frate, va plimb pe toti daca vreti, numai sa platiti zeama. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
- Copyright 2026 4Tuning