![]() |
Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM
mai dati si voi un sms ceva can mai iesiti ...sau ca azi in poligon... e 5 centi un sms...
|
Nu`o fost nimic planificat, ce am vazut si eu pe forum ...
|
In seara asta am primit niste vesti extrem de proaste .:cry:
Un fost coleg de clasa ( din liceu ) a fost diagnosticat cu o forma severa de leucemie :sad: Mai multe detalii aici :arrow: http://www.cancan.ro/viata/sanatate/...ata-90647.html Poate reusim sa-l ajutam si noi ...cu cat putem fiecare :(. |
Quote:
|
Quote:
wa sunteti la raliu??ca va ia toti dracii!:)))))))))))) militian prost |
Quote:
|
Quote:
|
Hai povestiti mai in detaliu sa ne amuzam si noi :)) Nu fiti zgarciti la vorbe...Ipoteza/Intriga/Eveniment/Deznodamant/Concluzie :))
|
Quote:
il las pe valex sa povesteasca ...ca el a fost primul pe lista..eu eram al 3`lea :)))) ps. Ce-ti mai face buburuza bro`?:D |
Quote:
A fost fun :) |
Da cine e Bogdan GSi ??? ....
Tare faza cu " shi fashiti aishi ... :)) . Vad ca va tineti de prostii cat is plecat de acasa ... |
Quote:
|
Quote:
Daca anu' trecut la 4TD lam cunoscut pe L3U...anu' acesta sper sa intalnesc cati mai multi Katanisti la show. Sanatate, bani, rabdare si extaz! Va salut! |
Quote:
O sa venim , probabil , insa doar ca "turisti" . Pauza anul acesta ...Oricum ne vedem la evenimente , ca de abia s-a dat drumul la sezon. Bafta cu masinuta, chiar sunt curios ce-o sa iasa ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning