Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   Cafeneaua membrilor KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/108685-cafeneaua-membrilor-katana-team.html)

buddy_lexx 14-02-10 14:49

Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM

mai dati si voi un sms ceva can mai iesiti ...sau ca azi in poligon... e 5 centi un sms...

VaLeX 14-02-10 15:35

Nu`o fost nimic planificat, ce am vazut si eu pe forum ...

stefan_88 23-02-10 22:55

In seara asta am primit niste vesti extrem de proaste .:cry:
Un fost coleg de clasa ( din liceu ) a fost diagnosticat cu o forma severa de leucemie :sad:
Mai multe detalii aici :arrow: http://www.cancan.ro/viata/sanatate/...ata-90647.html
Poate reusim sa-l ajutam si noi ...cu cat putem fiecare :(.

mad_runner 24-02-10 00:01

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3117631)
Un fost coleg de clasa ( din liceu ) a fost diagnosticat cu o forma severa de leucemie :sad:
Mai multe detalii aici :arrow: http://www.cancan.ro/viata/sanatate/...ata-90647.html

facem o cheta vinerea asta la stadion ? o sa vb si cu baietii din iasi joi la intalnire ....

buddy_lexx 27-02-10 21:31

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3085245)
Nu`o fost nimic planificat, ce am vazut si eu pe forum ...

ce caterinca a fost in seara asta =))))))))

wa sunteti la raliu??ca va ia toti dracii!:)))))))))))) militian prost

beatfreak 27-02-10 21:33

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3117631)

Adi NIstor?:sad: chiar mi-e mila de omu asta

VaLeX 27-02-10 21:37

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3129935)
ce caterinca a fost in seara asta =))))))))

wa sunteti la raliu??ca va ia toti dracii!:)))))))))))) militian prost

uaiii da shi va turati asa , sunteti la raliu ? la curse ??? Ia traji pi driapta , tu si ceilalti 3 care se cred "reisari" :lol:

morpheusmaster 28-02-10 00:32

Hai povestiti mai in detaliu sa ne amuzam si noi :)) Nu fiti zgarciti la vorbe...Ipoteza/Intriga/Eveniment/Deznodamant/Concluzie :))

buddy_lexx 28-02-10 11:30

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3130430)
Hai povestiti mai in detaliu sa ne amuzam si noi :)) Nu fiti zgarciti la vorbe...Ipoteza/Intriga/Eveniment/Deznodamant/Concluzie :))

post normal? sau post gen ale tale??:D nu avem atatea litere la tastatura :))))))
il las pe valex sa povesteasca ...ca el a fost primul pe lista..eu eram al 3`lea :))))

ps. Ce-ti mai face buburuza bro`?:D

VaLeX 28-02-10 14:31

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3130430)

Nu e nimic special , eram la un semafor si eu primul , Bogdan Gsi al 2-lea , POD al 3-lea si Buddy pe banda 2. Mai erau 50 si ceva de secunde , ne plictiseam si am inceput sa ma turez , apoi Bogdan , am dat geamul jos , il auzeam pe POD cu rateuri ...si incepe sa se faca verde : 3 2 1 ...scartz , plecat toti 3 mai tare , Buddy era blocat de un Passat , fiind primul ii vedem cum se aproprie de mine ..si dai daiii ..cam 400 de m , stiam ca e o trecere de pietoni si vad pe ea ceva alb , ok ..reduc ...reduce si Bogdan si POD , cand colo ...ce pieton :lol: Garcea se pune in fata masinii sa trag pe dreapta ...nu puteam ca-l calcam pe pantofii abia dati cu lac :lol: . Vine la geam : Da shi fashitz aishi ??? Cursi , raliuriii ??? Shi'i aishi ??? :lol: Cat incercam sa-i explic , in mijlocul drumului , ca nu e ceea ce pare , ma lasa sa plec ...se uita urat la urmatorii ...si le mai zice ceva celor din spate , nush ce ...Bogdan Buddy POD stiu :))

A fost fun :)

stefan_88 28-02-10 18:05

Da cine e Bogdan GSi ??? ....
Tare faza cu " shi fashiti aishi ... :)) . Vad ca va tineti de prostii cat is plecat de acasa ...

buddy_lexx 28-02-10 19:00

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3132528)
Da cine e Bogdan GSi ??? ....
Tare faza cu " shi fashiti aishi ... :)) . Vad ca va tineti de prostii cat is plecat de acasa ...

oare??? fvj`u wa..:)

morpheusmaster 28-02-10 20:08

Quote:

ps. Ce-ti mai face buburuza bro`?
Salut brothers from another club :)...buburuza mea...fashi ghini (ca sa vb. pe limba lui garcae) :)) e in operatie mititica! Ii punem botox in buze, silicon in fund, evazam sholdurile si sanii...sau altfel spus e la ingrasat ca porcu'n ajun :)) (la modu cel mai serios...). Sper sa fie o prezenta demna de admirat la 4TD si cat mai putin de criticat. Acum sa vedem ce o iesi. La mijloc e multa pasiune, multi bani investiti, multe nopti nedormite, multe rugaciuni catre cer si nu in ultimul rand multa munca din partea lui Aleks si a celor care au mai contribuit la masina.

Daca anu' trecut la 4TD lam cunoscut pe L3U...anu' acesta sper sa intalnesc cati mai multi Katanisti la show.

Sanatate, bani, rabdare si extaz!

Va salut!

VaLeX 28-02-10 20:17

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3132956)
Salut brothers from another club :)...buburuza mea...fashi ghini (ca sa vb. pe limba lui garcae) :)) e in operatie mititica! Ii punem botox in buze, silicon in fund, evazam sholdurile si sanii...sau altfel spus e la ingrasat ca porcu'n ajun :)) (la modu cel mai serios...). Sper sa fie o prezenta demna de admirat la 4TD si cat mai putin de criticat. Acum sa vedem ce o iesi. La mijloc e multa pasiune, multi bani investiti, multe nopti nedormite, multe rugaciuni catre cer si nu in ultimul rand multa munca din partea lui Aleks si a celor care au mai contribuit la masina.

Daca anu' trecut la 4TD lam cunoscut pe L3U...anu' acesta sper sa intalnesc cati mai multi Katanisti la show.

Sanatate, bani, rabdare si extaz!

Va salut!

O sa venim , probabil , insa doar ca "turisti" . Pauza anul acesta ...Oricum ne vedem la evenimente , ca de abia s-a dat drumul la sezon.

Bafta cu masinuta, chiar sunt curios ce-o sa iasa ...

buddy_lexx 28-02-10 21:09

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3133003)
Bafta cu masinuta, chiar sunt curios ce-o sa iasa ...

o buburuza cu steroizi :D :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 02:08.

- Copyright 2026 4Tuning