![]() |
Am luat un exameeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn . CE tare-ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :lol: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
|
Bravo :D dai de baut sambata da? :) adica suc
|
Re:
Quote:
sambata dorm :D |
Ce mincinos e! Asta e motiv ca sa nu dea de baut! :D
|
exact exact. m-ai prins.
sa vad si maine daca mai e motiv de dat de baut .... ca mai am si maine un examen si dupa ce am dormit azi pana la 11 tot mi se inchid ochii ... asa ca .... |
Scoatete Scoatete :) RDSh
|
Re:
Quote:
|
Intr-o buna zi, la poarta raiului, un tip foarte ofticat...
Sfintu Petru il ia de-o parte: - Ce-i fiule, care e problema ? - Pai, nu se poate domle, uita-te la mine, am 35 de ani, sanatos, puternic, nu fumez, nu beau, nu sunt casatorit... seara ma culc linistit si dimineata ma trezesc mort, in ceruri ? Trebuie sa fie o greseala! - Mmmm, nu s-a mai intimplat pina acum, da, in fine, sa vedem ... cum zici ca te cheama fiule? - Manivela, Grigore Manivela... - Si ce meserie zici ca ai avut ? - Mecanic auto .. - Aha, gata, uite, am gasit fisa ta... pai s-a lamurit fiule, uite, aici scrie ca ai murit de batrinete! - De batrinete ?!?? cum de batrinete? - Pai da, ca am insumat orele de manopera din facturile tale, si a iesit ca ai peste 100 ani..... |
Un bat de chibrit ii zice altui bat de chibrit (deja ars): - Daca esti prost.. ti-am zis de o mie de ori sa nu te mai scarpini in cap
|
La aprozar:
- Cu ce va pot servi? - Doua kilograme de cartofi dar fiecare cartof impachetat separat. Dupa o moaca expresiva a vanzatorului: - Altceva? - Un kilogram de portocale, dar fiecare portocala impachetata separat. Vanzatorul ii indeplineste dorinta vizibil nemultumit. Omul se uita prin aprozar si la un moment dat intreaba: - Ce este ala negru acolo? - Mac, cretinule, dar nu-i de vanzare. |
AUDI : Another Ugly Deutsche Invention
BMW : Brings Me Women FIAT : Failure in Italian Automotive Technology FORD : Fix Or Repair Daily SAAB : Shape Appears Ass-Backwards HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive... VOLVO : Very Odd Looking Vehicular Object PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything DACIA : Daca Ai Cap Iei Alta |
Ion si Gheo se urca īn tren si intra īn primul compartiment:
-Ioane, hai dincolo ca aici pute! Trec in alt compartiment . -Ma,mai hai ca s-aicea pute . Parcurg astfel trenul de la un capat la altul , ajung la ultimul compartiment unde ramān , desi era un miros īngrozitor. Dupa un timp: -Ma Ioane , tu te-ai cacat pe tine? -Da ma, da' de ce-ntrebi? |
Politia rutiera la locul accidentului discutand despre importanta purtarii centurii de siguranta:
- Uitati-va la acest om care nu a purtat centura: capul rupt, matzele pe parbriz, ochii in pomi, fara maini. In schimb, uitati-va la cel care a purtat centura... parca-i viu... |
Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cind tocmai seintoarce sotul acasa si incepe sa tipe:\"ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!!AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!!INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AIINNEBUNIT?ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITASAREA!!!\"Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba:\"De ce tipi asa? Crezi ca nu sint in stare sa prajesc un ou???\"Barbatul raspunde foarte calm:\"Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cind conduc masina si tu stai linga mine...\"
|
Statea iepurasul la marginea padurii si curata pusca. trece vulpea:
-ce faci iepurasule? -curat pusca sa-l impusc pe lup! mai curata el ce mai curata, sa straluceasca, trece ursul: -ce faci iepurasule? -curat pusca sa-l impusc pe lup! Dupa un sfert de ora vine lupul, il vede pe iepuras si il intreaba: -ce faci iepurasule? -curat pusca si vorbesc prostii! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning