![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Normal ca si Jakal a iesit pe antipenultimuloc pt ca nici el nu cred ca are masina facuta pt drift o are ca " fratele " lui Dani pentru 402 m;)
Nu??????? |
Quote:
E facuta pur si simplu pentru el :-) |
exact ca la scoala .....printre ultimii...:)):))......
am venit mai mult ca am inteles ca se tin libere la inceput si acolo ma descurc.... dar daca nu s-a mai tinut si tot am batut drumul am intrat la drift cu toate ca sint paralel... eram si obosit de la munca, scaunul de la sofer se rupsese si picam pe spate cu el...:))..l-am prins cu centura.....) multumesc lui RLG care a vrut sa imi imprumute un SPARCO...bine astea nu sint scuze pt evolutia f.slaba.......e clar ...nu le am cu driftul,dar vb lui gratian incepe si imi place si cred ca o sa imi iau un urs si sa il fac special pt asa ceva sa nu ma doara burta daca dau cu el in vreun gard sau stalp.:)) |
Quote:
|
9 Attachment(s)
de la baiatu cu steagu galben .. cateva poze
|
Quote:
|
Quote:
|
bv frate ..iti mai zic odata ai o masina ff frumoasa
|
jakal am vazut la start :)) aveai un chef :)) eu eram acolo sa dau startu...
|
Quote:
sper sa ma destrabalez la pitesti mai bine.....:) @robert ...mersi....cred ca tu ai manta cu 2,5 nu?...te astept la un gratar:) |
bah bahaos a fost...asta conteaza
pacat ca n'ai stat nebune pana la sfarsit :D oboseala taz.frkz gagiu care-mi dadea mie explicatii cum sa fac poze,vad ca ai o camera super performanta...compacta mai ales:lol: Apropo...iti statea bine rau cu caciula ala tip prezervativ pe cap...ai amuzat soferii inainte de plecare:lol::arrow::lol: |
da ...poate la sf saptamanii e gata si ies :)
|
Quote:
|
Quote:
|
niciodata nu e prea tarziu baieti...corect vlad?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning