Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - taxiul meu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/104358-e30-taxiul-meu.html)

claudiu29 05-10-09 10:31

Re: E30 - taxiul meu

Normal ca si Jakal a iesit pe antipenultimuloc pt ca nici el nu cred ca are masina facuta pt drift o are ca " fratele " lui Dani pentru 402 m;)
Nu???????

shantzu 05-10-09 13:22

Quote:

Originally Posted by claudiu29 (Post 2693844)
Normal ca si Jakal a iesit pe antipenultimuloc pt ca nici el nu cred ca are masina facuta pt drift o are ca " fratele " lui Dani pentru 402 m;)
Nu???????

Masina nu e facuta nici pentru drift nici pentru 402.
E facuta pur si simplu pentru el :-)

jakal 05-10-09 14:02

exact ca la scoala .....printre ultimii...:)):))......
am venit mai mult ca am inteles ca se tin libere la inceput si acolo ma descurc....
dar daca nu s-a mai tinut si tot am batut drumul am intrat la drift cu toate ca sint paralel...

eram si obosit de la munca, scaunul de la sofer se rupsese si picam pe spate cu el...:))..l-am prins cu centura.....)
multumesc lui RLG care a vrut sa imi imprumute un SPARCO...bine astea nu sint scuze pt evolutia f.slaba.......e clar ...nu le am cu driftul,dar vb lui gratian incepe si imi place si
cred ca o sa imi iau un urs si sa il fac special pt asa ceva sa nu ma doara burta daca dau cu el in vreun gard sau stalp.:))

claudiu29 05-10-09 14:32

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2694410)
am venit mai mult ca am inteles ca se tin libere la inceput si acolo ma descurc....
dar daca nu s-a mai tinut si tot am batut drumul am intrat la drift cu toate ca sint paralel...

eram si obosit de la munca, scaunul de la sofer se rupsese si picam pe spate cu el...:))..l-am prins cu centura.....)
multumesc lui RLG care a vrut sa imi imprumute un SPARCO...bine astea nu sint scuze pt evolutia f.slaba.......e clar ...nu le am cu driftul,dar vb lui gratian incepe si imi place si
cred ca o sa imi iau un urs si sa il fac special pt asa ceva sa nu ma doara burta daca dau cu el in vreun gard sau stalp.:))

Asta asa e nu se merita masina chiar arata intr-un mare fel . Bafta cu ea in continuare :peace::peace::peace:

taz.frkz 05-10-09 14:53

9 Attachment(s)
de la baiatu cu steagu galben .. cateva poze

Vlad_18RLG 05-10-09 16:10

Quote:

Cu placere frate... nu puteam sa te las la greu... oricum il dadeam jos imediat:D

jakal 05-10-09 18:10

Quote:

Originally Posted by Vlad_18RLG (Post 2694779)
Cu placere frate... nu puteam sa te las la greu... oricum il dadeam jos imediat:D

tu ce ai facut? te-ai calificat,ca eu nu am mai stat ca nu mai puteam de oboseala.....

robert_zed2112 05-10-09 20:21

bv frate ..iti mai zic odata ai o masina ff frumoasa

taz.frkz 05-10-09 21:57

jakal am vazut la start :)) aveai un chef :)) eu eram acolo sa dau startu...

jakal 05-10-09 22:59

Quote:

Originally Posted by taz.frkz (Post 2695876)
jakal am vazut la start :)) aveai un chef :)) eu eram acolo sa dau startu...

fusesem de munca in noaptea aia...nu am dormit deloc...eram rupt....
sper sa ma destrabalez la pitesti mai bine.....:)

@robert ...mersi....cred ca tu ai manta cu 2,5 nu?...te astept la un gratar:)

Griffo 05-10-09 23:02

bah bahaos a fost...asta conteaza
pacat ca n'ai stat nebune pana la sfarsit :D oboseala

taz.frkz gagiu care-mi dadea mie explicatii cum sa fac poze,vad ca ai o camera super performanta...compacta mai ales:lol:
Apropo...iti statea bine rau cu caciula ala tip prezervativ pe cap...ai amuzat soferii inainte de plecare:lol::arrow::lol:

robert_zed2112 05-10-09 23:29

da ...poate la sf saptamanii e gata si ies :)

LAFv8 05-10-09 23:55

Quote:

ceai facut frate ai uitat butonul de ASC cuplat de ai facut circuitul ala asa lejer pe pilot automat.:lol:))))))))fortzaaa tigane

Vlad_18RLG 06-10-09 01:33

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2695070)
tu ce ai facut? te-ai calificat,ca eu nu am mai stat ca nu mai puteam de oboseala.....

Am fost departe de a ma califica pt ca e masina foarte usoara de spate si o scap repede...:D dar asta e... sunt multe de invatat dar avem timp

daffy duck™ 06-10-09 01:54

niciodata nu e prea tarziu baieti...corect vlad?

All times are GMT +2. The time now is 19:08.

- Copyright 2026 4Tuning