![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
bujukyl,eu am cumparat calculator pt opelul meu,am luat anuntul de pe forum de la userul RCarlos din arad cred,a trimis prin fan curier,am achitat ~200 euro si merge opelul si acuma,incearca si la el,suna-l
pretul pt calculator era la busag aprox 400 lei dar nu imi era bun ca nu avea cip din cheie,si la asta din tauti de sus era 400 euro cu tot cu montaj, bafta |
Quote:
|
Quote:
|
care ma pute-ti ajuta cu numere de telefon de la diferite dezmembrari de prin Baia Mare, si de pe langa...!:D
|
Remus Pop - Busag : 0757041919
Nicu : 0745272623 Doru: 0745310290 Atat se pare ca am eu, aveam si de la Satu Mare si Carei, dar se pare ca nu le mai am. Mai am doua numere, dar nu am idee de unde sunt(viile apei sau satu mare sau carei), daca vrei sa le incerci: 0722411052 si 0767715337 Bafta(primele 3 sunt toate de la Busag). |
Quote:
|
salutare....
Ce parere aveti de un mercedes vito AN 2001 CUTIE AUTOMATA.... are ceva dezavantaje ca e cu cutie automata astept ceva pareri va multumesc. |
Quote:
|
buju daca mai e valabila oferta ,am stikere cu site-ul acum:)
|
Quote:
|
SERVICE ENGA SRL-Baia Mare
Str.Barajului 39 Tel: 0262-21.06.21, 0740-18.73.67 Orar: Luni-Vineri: 08.00-17.00, Sambata 08.00-12.00 |
Mersi fain Razvy . Raman dator :D
|
stie cineva cum se numeste scoala de soferi cu masinile cu numar NOX?
merci |
aveti idee cind e tirgul auto in cluj? simbata sau duminica?
merci |
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning