![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
3 Attachment(s)
un bentley in iasi
|
eu vad in fiecare zi la mine la bloc rolls royce phantom negru cu nr de bucuresti
intr-o zi o sa-i fac si poza |
3 Attachment(s)
Ferrari 208 Turbo
|
Quote:
In perfecta stare in care se afla masina, cred ca este destul de valoroasa ....:-) |
Cota 208-ului 25 000EUR Maxim (Una dintre cele mai ieftine Ferrari-uri)
Dar de Turbo nu stiu, poate ajunge el la 50-40 K€... n-am auzit de el :oops: |
azi seara bmw x6 cu nr de suceava si un ford mustang cobra.....n am poze si m a oftic:(
|
Am sa pun cateva poze cu masini tunate si puternice din craiova ..... sunt foarte multe !
Sincer nu am vazut prin alte orase asa multe masini " smechere" ca in craiova . nici timisoara - sibiu - brasov .. - ma refer ca si pondere, ca numar de masini straine - scumpe . La noi predomina figurile .... astfel ca majoritatea isi fac credite pe 10 ani sa-si ia o masina de peste 20 de mii euro .... ! sa enumar : cateva hummere , mustanguri , masserati , lamborghini , ferari , evo 9 -modificate , audi A5 , R8 , porsche , toyota celica- modificate etc. , bmw - all models . cand am timp am sa pun si poze ! |
o sa ai o surpriza: asa sunt romanii peste tot, mor de foame in casa doar ca sa plimbe o masina ultimul model...
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
In Alba Iulia, un porsche 911 Targa (modificate ca e calitatea najpa de la telefon) un Ford Mustang (Cred ca 2003) nu l-am intrebat amanunte era iubitul unei vecine motor 3.8L si am mai vrtu un LEXUS SC430 dar mia furat cineva pozele si lea postat inaintea mea :)) urmeaza si altele :P un : aston martin Db9 08 , porsche 911 turbo (2007 cred) Jeep Wrangler Unlimited Sahara etc:D
|
1 Attachment(s)
acum am primit o de la un prieten....a facut o vara trecuta....enjoy
|
5 Attachment(s)
am descarcat pozele din telefon,ce am facut azi :)
Bentley Continental (nush exact modelu',nu prea le am,cred ca Flying Spur) Volkswagen New Beetle RSI Am mai vazut si un SL care se auzea grav rau,pe spate scria brabus :X da' nu am putut sa ii fac poze,ca era in miscare pe bd :| |
2 Attachment(s)
L-am vazut asta vara mai precis in 06.19.08 la Carrefour`u de langa Centura Bucurestiului :D pozele facute la inamplare
300C |
1 Attachment(s)
un CLS brabus in cj Vara 07 Merge? sau so sterg? am gasito prin pozele mele
|
1 Attachment(s)
Oldies....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning