Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

PrietenCuTine 29-03-11 19:52

Re: Discutii Diverse Intre Useri

multumesc pentru urari ! ;)

DemonS 30-03-11 19:45

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 4210567)
multumesc pentru urari ! ;)

Si ma gandeam de unde beau si eu:))

La multi ani! N-am stiut ca e ziua ta ca iti ziceam primu :)) dar asta e..

alexfaq 30-03-11 21:47

Poate sa-mi zica si mie cineva care are suspensii TA-TECHNIX niste pareri: rezistenta, duritate.... etc! MUltumesc!

trafy-vr6 30-03-11 21:49

nu`i spuneti. lasati`l sa isi cumpere:)))) am eu...de vanzare

alexfaq 30-03-11 21:50

Trebuia tu sa zici ceva:-P, acum serios, chiar as dori pareri!

MiTzA- 30-03-11 21:51

sunt foarte rigide, confort 0 , stabilitate f.okey :D

trafy-vr6 30-03-11 21:51

parerea mea e ca sunt Romanesti , alte pareri ce mai vrei ? cumperi sau doar intrebi ?

KpE BuRn 30-03-11 22:00

Dar voi vreti pe suspensii sport si confort ? eu daca mananc ceva.. si dau o tura prin orash.. scot toata shaorma cu detoate din mine :))

IONUT-GBP 30-03-11 22:05

Quote:

Originally Posted by alexfaq (Post 4214026)
Poate sa-mi zica si mie cineva care are suspensii TA-TECHNIX niste pareri: rezistenta, duritate.... etc! MUltumesc!

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 4214041)
sunt foarte rigide, confort 0 , stabilitate f.okey :D

nu sunt chiar asa rigide , sunt chiar ok pentru drumurile noastre :)

fan3xxl 30-03-11 23:45

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 4214092)
nu sunt chiar asa rigide , sunt chiar ok pentru drumurile noastre :)

hai ca ai dat`o p asta..........in ROMANIA, poti sa mergi si pe norisor de puf, tot simti gropile.....

yg.alex 31-03-11 00:53

Quote:

Originally Posted by alexfaq (Post 4214026)

rezistenta: dupa un an si cateva luni de folosita, e intacta. aprox 20.000km
duritate: mai bine iti iei raceland daca gasesti. te dau o tura sa o simti :)) eu o consider f rigida
stabilitate: destul de buna. nu sunt eu ala racer-u' sa fac vtm, dar pe valea oltului si pe dealu negru + cateva drumuri de feteni, am fost foarte multumit de ea. pe valea oltului, ma scos odata din bucluc...daca aveam suspensia stock in momentul ala, gaseai lex mobilu in curte la ACR :))

sincer nu ma asteptam la asa performante, la cati bani am dat pe ea, dar isi merita fiecare leu.

asta in cazul suspensiei reglabile. inainte de reglabila, am avut fixa(8 luni) tot de la ta te-techix. era mai comfortabila decat reglabila, dar nu ma satisfacea ca si cm coborati.

alexfaq 31-03-11 10:40

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 4214509)
rezistenta: dupa un an si cateva luni de folosita, e intacta. aprox 20.000km
duritate: mai bine iti iei raceland daca gasesti. te dau o tura sa o simti :)) eu o consider f rigida
stabilitate: destul de buna. nu sunt eu ala racer-u' sa fac vtm, dar pe valea oltului si pe dealu negru + cateva drumuri de feteni, am fost foarte multumit de ea. pe valea oltului, ma scos odata din bucluc...daca aveam suspensia stock in momentul ala, gaseai lex mobilu in curte la ACR :))

sincer nu ma asteptam la asa performante, la cati bani am dat pe ea, dar isi merita fiecare leu.

asta in cazul suspensiei reglabile. inainte de reglabila, am avut fixa(8 luni) tot de la ta te-techix. era mai comfortabila decat reglabila, dar nu ma satisfacea ca si cm coborati.

Multumesc de parere, una foarte buna si completa mai ales ca vine din partea unei persoane care are pe masina asa ceva, chiar as vrea sa ma dai o tura sa fac o comparatie intre ce am eu si ce ai tu, eu am suspensie sport, dar vreau sa o schimb!

yg.alex 31-03-11 11:23

Quote:

Originally Posted by alexfaq (Post 4215164)
Multumesc de parere, una foarte buna si completa mai ales ca vine din partea unei persoane care are pe masina asa ceva, chiar as vrea sa ma dai o tura sa fac o comparatie intre ce am eu si ce ai tu, eu am suspensie sport, dar vreau sa o schimb!

cand ma vezi pe bulevard, sau prin oras,vino si trage-ma de mana si spune-mi ca esti alexfaq de pe forum :mrhappy:

trafy-vr6 31-03-11 11:24

E clar:))) toata lumea o sa fie alexfaq de pe forum:))

yg.alex 31-03-11 11:26

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4215307)
E clar:))) toata lumea o sa fie alexfaq de pe forum:))

ii pun sa faca plinu, daca tot vor plimbare :chainsaw: :))

All times are GMT +2. The time now is 15:04.

- Copyright 2026 4Tuning