![]() |
|
Re: Diverse discutii
cam cat ma costa sa fac la un saxo evacuarea din tzeava + o toba finala, scoru final cam la cat se ridik???
|
6-12 mil ..........
|
CMD`ule....revin`o pe mess cu detalii pls...
|
vesti bune:D Comisia Europeana accepta Taxa Auto Propusa http://www.autobizz.ro/stiri-auto.php
|
Quote:
Cum vine asta?????????????????????????????????????????????? ??????/ astia sunt nebuni la cap?????????????????????????????????????????????? |
e clar .. ne ducem de rapa cu taxa asta ... n-au facut nimic ... deci tot taxe mari se vor plati ... e Romania ... obisnuiti-va ... !
|
deci inseamna k tre sa ne aducem jafuri mai jos de '88 :)))) cica la alea se reduce cu 90% ce aiureala :)
|
Quote:
"Conform noilor date publicate de Informatia de Cluj, taxa se va reduce si va junge la aproximativ 1800 de euro, ceea ce ar insemna o scadere de 41%." ...referitor la taxa de care ziceai tu |
tariceanu rullz ::2gun:
|
am vazut la unele masini ca aveau rotile mai iesite in afara... se poate pune un distantier ceva ca sa le scoata in exterior puton?
ms anticipat |
Quote:
pai in prezent taxa la o masina mai veche de 6 ani cu motor de 1600 cmc e 342 de euro, care e logica aici ca nu mai inteleg nimic, in loc sa scada creste? |
io nu cred ca este 342 euro.Stiu k la un motor Diesel de 1700cmc taxa e 1400 EUR si la un motor Diesel de 2000cmc taxa e de 1700cmc ambele motoare EURO3.Stiu asta de la nijte prieteni care aduc masini.La EURO 4 e taxa de 300-400 euro ;)
|
Pana in momentul de fata, o masina cu vechime intre 4 - 6 ani, cu o capacitate de 1600 cmc, motor euro 3, se platea taxa undeva la ~ 1000 euro
|
Quote:
|
Poate va da banii inapoi, acea diferenta :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning