![]() |
Re: Club Ford Capri
Quote:
|
Un numar de telefon ? Sau de casa ? Nu cunosc pe nimeni pe strada Moldovei care sa aiba un Capri la dezmembrat !
|
Quote:
Cine vrea punte spate, cardan, suspensii fata cu discuri? |
Quote:
|
O intrebare!! am un Capri Mk 1 de la ce masina pot sa schimb telescop fata + fuzeta + disc frana + etrier toate impreuna ?
in principiu etrierela ar trebui sa la schimb ! dar la dremembrear nu am gasit masina de la care sar potrivi pe fuzeta ! |
eu din cate stiu nu merge nimic bolt-on, nici chiar de sierra(a incercat gabi Dascalu demult)
poate te abonezi si tu la capriul rosu ce l-am postat mai sus la dezmembrat :) dar cu zapada asta e cam greu... |
Quote:
|
Salut baieti,
Craciun fericit ! Mosul mi-a adus si mie sub btad:) numere noi si talon pe numelel meu pe capriul meu:) azi navigand pe net, prima zi fara munca de vreo 3 luni, am descoperiy pe mercador un Capri mk1 din Braila.. stie cineva ceva despre? eventual un nr de telf? mersi, Laci |
acesta este linkul
http://************/oferta/ford-capr...v4-IDnFgQ.html |
Este un Capri din Braila, deja expirat (zic de link), nu se mai vede nr. de telefon si se vrea 2000 de euro. Si eu l-am prins dupa ce nu mai era valabil anuntul si nu am reusit sa iau legatura cu proprietarul. Am facut sapaturi dar nu am mai gasit nimic, dar sunt inca in cautare.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
da,
acesta este insa nu pot nici eu gasi propietarul, si nici cei de la mercador nu dau nr de telefon.. daca cineva stie ceva, va rog sa ma anuntati mersi |
Mda, nici eu nu am primit nici un raspuns de la Mercador....:sad:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mai pun 2 poze poate recunoaste cineva locatia
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning